codek Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší když cena nerozhoduje ? můžu mít kolem 9.000,- buď 4 32GB nebo 4S 16GB Byl bych rád kdyby jste mi poradili a napsali např hlavní rozdíli. Ještě bych se chtěl zeptat na tu paměť...hodně lidí říká že 16GB je časem málo ale mě se to zdá pořád dost. Když tam dám: hudba (400pisnicek) - 2GB 2 filmy - 1,4GB ? (a myslím že film stačí jeden, podívám se, smažu dám další ne?) aplikace + hry - 5GB ? (nevím jak jsou velké) obrázky - 1GB A pořád mi zbude 6,6GB na točení HD videí a focení ne ? a hd videa taky, stáhnu do pc, a z mobilu většinu vymažu ne ? To je můj odhad jak bych to asi zaplnil, ale pořád mi tam zbývá dost velká rezerva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jonny18 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 No hele ja mam 4Sko 16GB a bohate mi to staci. Vzdy mam tak 6 - 7 GB volnyho mista. Nejvic me zabiraji aplikace, ale to je jasny. Bez radsi to 4Ska, to se ti urcite vyplati vic. Alespon podle me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jonny18 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Jo a az bude update na iOS6 tak 4ka bude ochuzena o nekolik funkci a tak to pujde postupne dal. Navic 4sko ma pochopitelne lepsi HW. Takze asi tak :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 codek Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Výkonově lepší bude no, ale slyšel jsem že daní za to je znatelně nižší výdrž. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jonny18 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 To fakt nevim, porovnavat nemuzu. Ale to moje 4Sko vydrzi den v plnym provozu a ted co jsem se naposled dival tak 3 dny a neco v pohotovostnim rezimu, ale to jsem ten telefon moc nepouzival. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 suchac500 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 to zalezi jen na tobe.. ja osobne bych sel do 4Ska.. ale protoze jsem magor, kterej si potrpi na novejsi technologie (fotak,video, grafika, plynulost..) pokud do toho chces cpat muziku, obrazky a vsemozny blbosti.. tak ti 16gb asi stacit nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 codek Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Nazval jsi nás teda magory no :D taky si radši připlatím např. zrovna kvůli foťáku a videu :D Ale na 4S 32GB teda už fakt ne :D Myslím že si s 16GB vystačím :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
codek
Chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší když cena nerozhoduje ? můžu mít kolem 9.000,- buď 4 32GB nebo 4S 16GB
Byl bych rád kdyby jste mi poradili a napsali např hlavní rozdíli.
Ještě bych se chtěl zeptat na tu paměť...hodně lidí říká že 16GB je časem málo ale mě se to zdá pořád dost.
Když tam dám: hudba (400pisnicek) - 2GB
2 filmy - 1,4GB ? (a myslím že film stačí jeden, podívám se, smažu dám další ne?)
aplikace + hry - 5GB ? (nevím jak jsou velké)
obrázky - 1GB
A pořád mi zbude 6,6GB na točení HD videí a focení ne ? a hd videa taky, stáhnu do pc, a z mobilu většinu vymažu ne ?
To je můj odhad jak bych to asi zaplnil, ale pořád mi tam zbývá dost velká rezerva.
6 answers to this question
Recommended Posts