wariorpolni Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Cau,asi 6 roku parim na PC a chci si koupit PS 3 ... bude to velká změna to se ovládání týče ? napr.BF3 multiplayer se hraje dobre ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shortyzz Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Já si myslí že na ovladači je to lepší. Ale hrajuna xboxu a tam ten ovladač podle mně lépe padne do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Nenech si nic namluvit, jsi 6 let na něco zvyklí a teď to bude úplně jinak. Bude to šok a půjde ti to nejdřív vážně špatně. Já osobně preferuji ovladač. Ale ta změna bude veliká. Pokud netrpíš nechutí učit se nové věci, tak to ale bude v pohodě. Určitě si dej hodně času na aklimatizování. Než se vrzneš na multiplayer, tak doporučuji dát si celou kampaň ať máš čas si zvyknout na ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Najväčší rozdiel bude v grafiku hier. Na FPS je samozrejme lepšia myš, ale na zvyšok je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 ok dík a ještě jedna věc,hrával jsem wow,AC:Relevations ... nebude mi to na PS nějak chybět ?? myslíte že ty multiplayerovky tam nahradí tyhle hry ? A s tou grafikou jsi to myslel jak ?? Že má PS 3 lepší než PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pn-design Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 To si dáš :-D to bude sprostejch slov , ale nakonec to pujde a třeba ti to s ovladačem připadne lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Například zmiňovanej AC se hraje s myší a klávesnicí strašně, na gamepadu je to mnohem mnohem lepší. Ale u FPS jsou vždycky začátky těžký tam to bude chtít týdny než si zvykneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Nie PS3 má podstatne horšiu grafiku. Hlavne hry v 720p bez AA vyzerajú dosť zle. (A nie nie som fanboy, mám aj PS3 aj relatívne výkonné PC.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shortyzz Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Já si myslí že se ti bude lépe hrát na xboxu. Nejsem žádný fanboy ale ovladač se mi zdá jednodušsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 je uplne jedno jestli hrajes na PC, ps3, nebo xboxu je pouze dulezite jestli te hra bavi, prvni hru co jsem hral tak byl acb prvnich 10 min jsem nedokazal jit ani rovne, nejvetsi hruza byla kombinace prave a leve packy a pak jeste si musis zvykat na L2 a R2, hlavne nesmis jit ke konzoli s predsudky a pak to pude samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NobodyAnswers Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Sice mám PS3, ale ovladač mi přišel, že je lepší na X360. JInak zvykneš si za chvíli. Já po týdnu jsem to ani nevnímal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Tak to já jsem teda opačného názoru.Mě teda přijde daleko lepší gamepad s PS3 daleko lepší než u Xboxu.Hrál sem parkrát Xbox u bráchy a ten ovladač je přímo strašnej.Je to ale samozřejmě o zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 supapley Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 kup toto a ses bez problemu sam ho mam http://www.google.cz/imgres?hl=cs&sa=X&biw=1333&bih=619&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=1EeHWMGLCiyZuM:&imgrefurl=http://playstationlifestyle.net/2010/09/23/fragenstein-is-ready-for-action/&docid=lITTxPNIQ4j2gM&imgurl=http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2009/09/fragnstein-feature.jpg&w=685&h=300&ei=H9_lT8a8I4zotQbVmPjDAQ&zoom=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Cau,asi 6 roku parim na PC a chci si koupit PS 3 ... bude to velká změna to se ovládání týče ? napr.BF3 multiplayer se hraje dobre ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.