Ondatra Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Nekde jsem četl že RPG Two Worlds II, co je ted ke koupi na PSN by mělo mýt i cz titulky. Může mi to někdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Z jakeho to mas zdroje? Ja se priznam, jsem o tom nic neslysel a to sleduji herni weby celkem peclive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Two Worlds II jde koupit na psn za 650kc ale myslim ze tam ceske titulky nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Jsou tam http://konzolista.tiscali.cz/forum/comments?link=two-worlds-ii-14204&vp-page=2#1841909 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 hm jestli nekdo bude kupovat tak mi dejte vedet vymenil bych ten slot za fifu12 nebo kupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Chystal jsem se hru stahnout, ale nestojí 650,- , nýbrž 879,- jde o two worlds 2 Velvet GOTY + nejake dlc. Celá hra je v cz? Opravdu jde o tuto verzi? Nerad bych koupil a zjistil, ze je cela v aj, kdy u rpg mi to vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 hm tak uz to musely zdrazit po updatu psn skoda za 650 to byla dobra cena a ta cestina tam je prave ze je jen v digitalni verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 Kua, tak to mam pech. Ten MP je soucasti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2012 jo je tam vsechno veskere dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 No ikdyž to zdražily bohužel tak pořát je to dost atraktivní cena sice dávám přednost když mám hru na BD ale todle si příští měsíc stáhnu tendle jsem už dost nakupoval :) hlavně je parádní že to má cz titulky neví prosím ještě někdo o nějakých hrách na psn s českejma titulkama díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Ja tu hru už hrál a jestli tam jsou titulky tak 100% doporučuju to koupit, navic má obsahovat DLC s herní dobou okolo 10hodin. Jinak co vim tak Crysis 1 má cz titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Hrajete Two worlds online? Pokud ano pridejte si mne a muzeme si zahrat psn nick: Sigillare Je docela skoda, ze nejsou vypsany hry v cz na store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Chtěl bych si Two Worlds II koupit ale ta cena se mi zdá moc vysoká.Koupil bych to a pak bych někomu prodal slot,samozřejmě za poloviční cenu z celkové ceny hry.Šel by do toho někdo?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Chtěl bych si Two Worlds II koupit ale ta cena se mi zdá moc vysoká.Koupil bych to a pak bych někomu prodal slot,samozřejmě za poloviční cenu z celkové ceny hry.Šel by do toho někdo?:bash: Možná bych se i obětoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 ma nekdo volny slot koupil bych nebo vymenil mam fifu 12 a battlefield 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 az si to vsichni koupite,tak rad bych dodelal tuto trophy http://www.ps3trophies.org/game/two-worlds-ii/trophy/24475-Ruthless.html na kterou je potreba 4 hrace, da se to i v private. Jinak online je super a je tam takovy farmville 3D jako na FB:D psn: headhot_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 má někdo volnej slot?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casper599 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Může někdo potvrdit že tam jsou ty cz titulky ?A jestli jo vzal by to někdo semnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 jo je to cesky a asi bych to vzal na pul ale nevim kolik je cena presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casper599 Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Jestli se na to dívám dobře tak 879 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 hm takze 440 kazdej tak do toho bych sel ale nechci to kupovat na muj ucet protoze tam mam plus a jine hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 for all: prelozeno do cestiny je vsechno i datadisk i online hrani, vesnice atd. FULL cestina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Tak já už Two Worlds 2 mám několik dní stažený.České titulky jsou opravdu super.Jen co me docela sklamalo,že je hra mírně sekaná,v cut-scénách ještě víc a taky hodně divný bojový systém.Má s tím sekáním taky někdo podobný problém jako já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Tak já už Two Worlds 2 mám několik dní stažený.České titulky jsou opravdu super.Jen co me docela sklamalo,že je hra mírně sekaná,v cut-scénách ještě víc a taky hodně divný bojový systém.Má s tím sekáním taky někdo podobný problém jako já? jo bohuzel se to seka, ps3 to proste nedava,ale i na pc to nebyla zadna slava, platina done Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 jestli ma nekdo zajem prodam nebo i vymenim slot na two worlds 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.