rodney2000 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Zalozil sem tenhle topic ,aby jsme sjednotily všechny hráče BF3 tady z C-F na PS3, aby jsme si dobre zahrali, pokud uz tu nejaky topic je tak se omluvam ale nenasel sem :) Takze napiste nick a jestli mate headset ;) diky muj nick : rodneyCZE headset: zatim ne , v nejblizsi dobe kupuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 ShevaCZE, HS a BF Premium mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 grinderwolf, HS mám, Premium nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Ahoj,vracím se k paření už mi to chybělo :) Můj PSN Tullvan ,v BF3 mám rank 3 a učím se to ovládat hrozně dlouho jsem nerhál :D Headset mám, premium koncem týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 HS mám premium bohužel ne. Teprv rank 3 včera sem začal hrát takže skill asi úroveň mrazu :D jinak nick Jayshee :) rád zahraju s čechama dělám spíš tu mravenčí práci jako je léčení , opravování , vlajky apod páč trefim sotva stodolu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 mám jak HS, tak BF Premium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwerve Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Qwerve, premium mám, HS zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Premium ne,HS ne,B2K mě nejde aktivovat :( Ale jinak můj nick: WhiteWarriorCZ (všichni co jste tu dali nicky jsem si přidal na battlelogu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker68 Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Ola, n: the68undertaker, hs mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 PSN nick: hlavoun71 HS mám,premium nechci,mám B2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Sbiram trofeje v singlu a coopu (multak mam hotov). Ale multak jeste hraju. HS ne, premium ne, B2K ano, uazuji o CQ, jestli za to ty prachy dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 (upraveno) PSN: sibereus, HS ano, Prem. ano Upraveno Prosinec 31, 2012 uživatelem sibereus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Zdravim:-) .. Nick: Vlkinek77..HS zatim ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemexis Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Můj nick je aknedz, B2K mám, premium ne (ani neplánuju koupi) a HS zatim ne, ale koupi plánuji. Koukám, že je tady dost lidí, takže bychom mohli založit klan. Jenom takovej rekreační, jen tak se domluvit a jít si zahrát. Pokud by o to byl zájem, tak dejte vědět a založíme téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pates Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 zdravím. Chlapi, tady na battlelogu to je jenom pro PCčkaře nebo i pro PS3? Hodně se mi líbí ten systém statistik atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 zdravím. Chlapi, tady na battlelogu to je jenom pro PCčkaře nebo i pro PS3? Hodně se mi líbí ten systém statistik atd. :) pro pc, x360 i ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 lukas_tison, hs mam ale preferuju skype :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nick :barmag87 ,HS nemám B3 premium ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoshO Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 nick: Dejvosh, HS mám, premium taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Nick: Renovatio13_CZE HS ne, Premium ano 8) PS. jsem začátečník :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 hru jsem dnes koupil, mám premium a mám i headset tak si mě někdo přidejte, jsem taky začátečník:) add: danielgtbmx ps. skype by byl lepšejší no :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 čau chlapi, majki_mayer, HS i PREMIUM mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Cus psn: francouz123 hs mám, premium nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallDown Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 HS mám Premium mám online každej den nick:maslicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gurru444 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 gurru44.......Premium mám, HS zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.