wariorpolni Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2012 Ahoj,rozhoduju se mezi koupí PSV a PS 3 ... doposud jsem nehrál ani na jednom,jsem PCčkař,co se vyplatí více ? Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2012 Pokud nemáš ani jedno šel bych určitě do PS3 Citovat
0 shit Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2012 Urcite ps3...na vitu je toho jeste malo :) Dotaz...co te jak pcckare vede ke koupi konzole? Citovat
0 javak810i Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2012 Pokud máš PC (rozumím tomu, že dostatečně výkoné, aby se dalo považovat za herní :D), tak bych šel do Vity. Na "velké" tituly budeš mít PC a na PSV můžeš hrát handheld exkluzivky a nebo multiplatformáky, co handheldu sednou víc (třeba Rayman Origins). Kromě Raymana na Vitu doporučuju Mutant Blobs Attack, Uncharted Goledn Abyss, Virtua Tennis 4, Wipeout a taky Gravity Rush. Dále v tomhle a příštím roce nás na Vitě čeká Assassins Creed 3: Liberation, Soul Sacrifice (dost nadějná hra ve stylu Monster Hunter), Call of Duty: Black Ops Declassified, Killzone, LittlebigPlanet, NFS Most Wanted 2, a časem přibudou určitě další. Citovat
Otázka
wariorpolni
Ahoj,rozhoduju se mezi koupí PSV a PS 3 ... doposud jsem nehrál ani na jednom,jsem PCčkař,co se vyplatí více ?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.