wariorpolni Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Ahoj,rozhoduju se mezi koupí PSV a PS 3 ... doposud jsem nehrál ani na jednom,jsem PCčkař,co se vyplatí více ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Pokud nemáš ani jedno šel bych určitě do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 PS3 na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Urcite ps3...na vitu je toho jeste malo :) Dotaz...co te jak pcckare vede ke koupi konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Červenec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2012 Pokud máš PC (rozumím tomu, že dostatečně výkoné, aby se dalo považovat za herní :D), tak bych šel do Vity. Na "velké" tituly budeš mít PC a na PSV můžeš hrát handheld exkluzivky a nebo multiplatformáky, co handheldu sednou víc (třeba Rayman Origins). Kromě Raymana na Vitu doporučuju Mutant Blobs Attack, Uncharted Goledn Abyss, Virtua Tennis 4, Wipeout a taky Gravity Rush. Dále v tomhle a příštím roce nás na Vitě čeká Assassins Creed 3: Liberation, Soul Sacrifice (dost nadějná hra ve stylu Monster Hunter), Call of Duty: Black Ops Declassified, Killzone, LittlebigPlanet, NFS Most Wanted 2, a časem přibudou určitě další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Ahoj,rozhoduju se mezi koupí PSV a PS 3 ... doposud jsem nehrál ani na jednom,jsem PCčkař,co se vyplatí více ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.