Bart777 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 no nejsou tam všechny disciplíny ale dílku maj udělanou na stejnou dobu jak trvaj OH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Mám problém. Nezobrazují se mi achievementy, hra vůbec není v game listu a nejdou uložit pozice. Stále píše error profile data not saved. Vyzkoušel jsem víc pamětí a všude stejné. Nevíte v čem může být problém. Ostatní hry jedou bez problémů. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Chlapi mam Lt + 2,0 a chci si zahrat tuhle hru chce to ale po me upgradovat dash, tak se chci zeptat jestli muzu nebo mi to maze flash. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 tak po nainstalovani mi to hodilo Update Required - An update must be applied to your console to play this game. If you decline this update, you will not be able to play this game.což mě překvapilo jelikož mam new flash a dashboard co vyžaduje...a take by mě zajimalo jestly se nesmaže flash a nejlepe nějaky odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.