lukascradle666 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 po 20 x zobrazení hláškyUnsupported disk" při načítání her se mi hra normálně spustí mám lt 2.0 a hraju max payne 3 nechápu to můsí být nejaký trik nebo nevím :? update TU nefunguje ani audio trick . Lt 2.0. silent update Dae.bin update 2.0.15572.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Nesmis palit na ihas kdyz mas lt2.0 .Pal truncate metodou to jedou vsechny hry . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Nesmis palit na ihas kdyz mas lt2.0 .Pal truncate metodou to jedou vsechny hry . Proč se nesmí pálit na ihas, mám LT 2.0 a pálím na ihas, co to je za blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Protoze je to vyzkouseny, me to taky neslo vysmah jsem to na lg +topology a jde mi to i nainstalovat na hdd pak audio trick a hrajes dohrano mp3 i Ghost Recon: Future Soldier.Je toho plno na netu.JO A MOZNA VADI TEN SILENT UPDATE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Na Ihas vypalovat může, pro funkčnost některých her dokonce musí. Jediná jiná věc pro LT+ 2.0 je, že nesmí být přítomné topology data. Jak upravit iso pro LT+ 2.0 je v sekci tutoriály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts