carny Odesláno Červen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2012 Ahoj všem, již jsem tu zakládal téma ohledně toho, v čem se vytváří program Re-Play. Dostal jsem zprávu že je to přes Adobe After Effects. Stáhnul jsem si DEMO a málem jsem vomdlel.. upřímně.. :D Je to strašně složité. Mám v plánu natáčet s kamarádem herní pořad ale oba umíme jen v Movie Makeru :D A nechceme aby to působilo příliš amatérsky.. Chtěli by jsme různé efekty a přechody atd. alespoň trochu vyšší :D když to nejde na úrovni Re-Playe :D Myslíte ale že to půjde alespoň na úroveň Indiana ? http://www.zing.cz/indian/porad/indian-10-303/ Díky za ochotu a případnou pomoc ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Když budeš chtít všechno půjde.;)) Ale v MM to určitě neuděláš. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Co jsem se díval , mají ten i hrozné i dobré efekty, ale pravděpodobně to bude zase AAE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preteq Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 POkud to myslíte alespoň trochu vážně, stejně se to budete muset naučit. MM je opravdu hračka pro děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.