carny Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Ahoj všem, již jsem tu zakládal téma ohledně toho, v čem se vytváří program Re-Play. Dostal jsem zprávu že je to přes Adobe After Effects. Stáhnul jsem si DEMO a málem jsem vomdlel.. upřímně.. :D Je to strašně složité. Mám v plánu natáčet s kamarádem herní pořad ale oba umíme jen v Movie Makeru :D A nechceme aby to působilo příliš amatérsky.. Chtěli by jsme různé efekty a přechody atd. alespoň trochu vyšší :D když to nejde na úrovni Re-Playe :D Myslíte ale že to půjde alespoň na úroveň Indiana ? http://www.zing.cz/indian/porad/indian-10-303/ Díky za ochotu a případnou pomoc ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel97 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Když budeš chtít všechno půjde.;)) Ale v MM to určitě neuděláš. Hodně štěstí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mock Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Co jsem se díval , mají ten i hrozné i dobré efekty, ale pravděpodobně to bude zase AAE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteq Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 POkud to myslíte alespoň trochu vážně, stejně se to budete muset naučit. MM je opravdu hračka pro děti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts