PetrM74 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Ahoj, musím se s Vámi podělit o příjemnou zkušenost. Měl jsem poměrně hodně zničené DVD na PS2, chyby čtení to hlásilo i na PC, kde je zánovní mechanika, takže na PS2 se to samozřejmě nenačetlo vůbec. Hledal jsem nějaké opravy médiií, ale všechno bylo daleko a nutné posílat poštou. Napadli mě videopůjčovny, kde ty mašinky mívali, ale ty, alespoň u nás, totálně zmizely, a v té jediné, co jsme našel, měli mašinku nefunkční. A pak jsem na netu narazil na stránky http://www.jrc.cz/, kde média opravují na všech pobočkách, které mají ve všech větších městech a na počkání. Takže jsem tam zajel, a za 20 minut a 100 kaček (museli to projet 2x) mám DVD jako nové, až jsem nechtěl věřit, že to je to moje zničený, a načítá se perfektně. Citovat
mates ps3 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Ano muzu jen potvrdit gran turismo 4 proste nechtelo nabehnout po nasteve jrc jede krasne a poskrabancich ani stopa Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.