PetrM74 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ahoj, musím se s Vámi podělit o příjemnou zkušenost. Měl jsem poměrně hodně zničené DVD na PS2, chyby čtení to hlásilo i na PC, kde je zánovní mechanika, takže na PS2 se to samozřejmě nenačetlo vůbec. Hledal jsem nějaké opravy médiií, ale všechno bylo daleko a nutné posílat poštou. Napadli mě videopůjčovny, kde ty mašinky mívali, ale ty, alespoň u nás, totálně zmizely, a v té jediné, co jsme našel, měli mašinku nefunkční. A pak jsem na netu narazil na stránky http://www.jrc.cz/, kde média opravují na všech pobočkách, které mají ve všech větších městech a na počkání. Takže jsem tam zajel, a za 20 minut a 100 kaček (museli to projet 2x) mám DVD jako nové, až jsem nechtěl věřit, že to je to moje zničený, a načítá se perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ano muzu jen potvrdit gran turismo 4 proste nechtelo nabehnout po nasteve jrc jede krasne a poskrabancich ani stopa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.