remind Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Zde si popovídejme o různých rpg hrách. Zrovna sem dohrál rpg Valkyrie profile - leneth , ted se chystám na legend of mana z PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 try final fantasy 9, fakt nejlepsi ff co sem hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Final F. CC 7 je nejlepci :D:D:D sice JAP ale nevadi... jinak uz si nepamatuju kolik sem tech RPG hral ale na PSP me bavijou vic nez na PC :P :D krom vyjimek... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Mozna ale v jap. vzdyt to neda hrat ne ani nevis co mas zrobit atd. Jinak na pc me laka akorat Gothic3 a oblivion ,ale jenom kvuli tomu si nebudu kupovat zbrusu novy pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Mozna ale v jap. vzdyt to neda hrat ne ani nevis co mas zrobit atd. Jinak na pc me laka akorat Gothic3 a oblivion ,ale jenom kvuli tomu si nebudu kupovat zbrusu novy pc. gothica mam origo, ale... uz nekolik mesicu ho ma pucenyho kamos :D:D:D :( a jinak k tomu JAP to se da hrat upe v púohode ;) zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Zde si popovídejme o různých rpg hrách. Zrovna sem dohrál rpg Valkyrie profile - leneth , ted se chystám na legend of mana z PSX V cem je ta Valkyrie originalni? Me to podle obrazku prislo docela klasicky. Ze bych to zkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 hm... RPGcka na PSP me zatim docela zklamaly na PSP... akorat co me zaujalo byl Blade Dancer a Final Fantasy CC... a trosku me zabavil i dungeon siege... jinak dle meho gusta je RPG zona na PSP totalne o nicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 V cem je ta Valkyrie originalni? Me to podle obrazku prislo docela klasicky. Ze bych to zkusil? Ja to jednu dobu hral (pak prisla ma nova modla - tahove RPG strategie :) ) a je to celkem originalne zpracovane. Delal to Square Enix - kvalita se nezapre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Valkirie profile je má psp rpg modla ale modlu nahradí FF CC az bude v eng :D jinak právě stahuju rpg Ys - the ark of nephystm tak uvidíme :) jinak sem chvilku hrál Final fantasy annivessary ale už mě nebaví 10 x hrát dokola jednu tu samou hru, to sem zvědav jestli square enix dokáží zreinkarnovat na další konzole :D a ve stejný kvalitě, třeba na ps3 by si museli dát více záležet :) Valkirie je pro mne originální soubojovym systemem ktery se mi opravdu libil, pak je tu netradiční příběh a zpracování, ale co mě nadchlo bylo vývoj postavy , na easy sem skončil na lv 96 a ted hraju na normal kde se expy níží ale sou nové dungeony a nové předměty, zkrátka každá obtížnost je uplne odlisna, na zacatek nedoporucuju jit hned na hard, zacit s easy a pak jít na hard, normal je taková zlatá střední cesta :D škoda že to s oblivionem na psp vypadá bídně :( ale snad se stane zázrak :D ale podle mně by to nic moc pecka nebyla po dohrání pc verze , já sem tak zarytej hráč rpg že se snažím pomocí programu rpg maker dělat vlastní rpg pro pc, zkoušel sem romku z PSX rpg makeru ale ten zamrzává a zlobí svi*ě jedna :D to by pak bylo hratelné na psp :D ale docela ten program zkonily .. tak pařbě zdar ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Monster Hunter 2 :D, FF psx a CC ,Brave Story: New traveler,Valkyrie ,Untold Legends:Warrior Code atd atd ale MH2 nej Multiplayer na něj nemá nic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 a co říkáš na Brave story? Já ho mám rozehranej a je to docela pěkně udělaný :) jinak monster hunter 2 sem hrál jen chvíli ale zase se k němu vrátim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 a co říkáš na Brave story? Já ho mám rozehranej a je to docela pěkně udělaný :) jinak monster hunter 2 sem hrál jen chvíli ale zase se k němu vrátim Mě to bavilo a jako dost hodně ten příběh byl dobrý a sbírání gemů a to ,že čím víc si hrál s jednou sestavou tim lepší hromadné komba ses učil a třeba hodinové zabijéní těch bossů a pak ty gemy to bylo super....vždycky nový skin swordu a nová vlastnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ok díky za typ určitě se k monster hunter vrátim , a jaké rpg se ti eště líbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Hlasoval jsem sice za 3D RPG, ale co se PSP týče, nejvíc mě bavili a baví Pokémon Saphire přes gPSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 saphire? tyhle pokémony sem nehrál, já za dob minulých sem hrával na gbc nejdřív yelow, pak gold a pak crystal :) ale pres gpsp hraji sword of mana, fire emblem sword of seals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.