Konviss Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Ahoj, mám tu nějak moc potíží s instalací. Vše jsem udělal podle tohoto návodu: instalaci provádějte přímo z oficiálního fw. 6.60 rozbalte archiv 660PRO-B10.fix1.rar zkopírujte PROUPDATE a FastRecovery do složky PSP/GAME/ spusťte 6.60 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X nyní máte 6.60 PRO-B10 Custom Firmware Mám nainstalováno, ale když jsem vytvořil složku ISO na kořenu, tak se mi hry v psp nezobrazí. Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělal chybu. Díky Citovat
0 Konviss Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2012 Problém vyřešen, omlouvám se za zbytečný post Citovat
0 Maurittius Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2012 Prosimtě asi jsem lama ale nevím jak na to,mám stejný problém Citovat
Otázka
Konviss
Ahoj,
mám tu nějak moc potíží s instalací. Vše jsem udělal podle tohoto návodu:
Mám nainstalováno, ale když jsem vytvořil složku ISO na kořenu, tak se mi hry v psp nezobrazí. Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělal chybu. Díky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.