Konviss Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Ahoj, mám tu nějak moc potíží s instalací. Vše jsem udělal podle tohoto návodu: instalaci provádějte přímo z oficiálního fw. 6.60 rozbalte archiv 660PRO-B10.fix1.rar zkopírujte PROUPDATE a FastRecovery do složky PSP/GAME/ spusťte 6.60 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X nyní máte 6.60 PRO-B10 Custom Firmware Mám nainstalováno, ale když jsem vytvořil složku ISO na kořenu, tak se mi hry v psp nezobrazí. Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělal chybu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Konviss Odesláno Červen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Problém vyřešen, omlouvám se za zbytečný post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maurittius Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Prosimtě asi jsem lama ale nevím jak na to,mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Konviss
Ahoj,
mám tu nějak moc potíží s instalací. Vše jsem udělal podle tohoto návodu:
Mám nainstalováno, ale když jsem vytvořil složku ISO na kořenu, tak se mi hry v psp nezobrazí. Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělal chybu. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.