Konviss Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ahoj, mám tu nějak moc potíží s instalací. Vše jsem udělal podle tohoto návodu: instalaci provádějte přímo z oficiálního fw. 6.60 rozbalte archiv 660PRO-B10.fix1.rar zkopírujte PROUPDATE a FastRecovery do složky PSP/GAME/ spusťte 6.60 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X nyní máte 6.60 PRO-B10 Custom Firmware Mám nainstalováno, ale když jsem vytvořil složku ISO na kořenu, tak se mi hry v psp nezobrazí. Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělal chybu. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Konviss Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Problém vyřešen, omlouvám se za zbytečný post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Maurittius Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Prosimtě asi jsem lama ale nevím jak na to,mám stejný problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Konviss
Ahoj,
mám tu nějak moc potíží s instalací. Vše jsem udělal podle tohoto návodu:
Mám nainstalováno, ale když jsem vytvořil složku ISO na kořenu, tak se mi hry v psp nezobrazí. Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělal chybu. Díky
2 answers to this question
Recommended Posts