Levi Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Zdarec, tenhle víkend jsem vyměnil svůj procesor Amd Athlon 64 X2 5000+ za AMD Phenom II 9850 Black Edition a ještě jsem přidal 2GB RAMky. Vše šlape v pohodě, až na to, že když zapnu hru(například Minecraft, Battlefield 3, zkrátka ty náročnější) tak zdroj začne tak po 10 minutách smrdět. Chtěl bych se jen zeptat, že jestli to znamená, že to ten zdroj nemůže utáhnout nebo tak. Zdroj je http://www.czc.cz/fortron-saga-450p-450w/49536/produkt Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 presne jak pises, radsi si porid novej zdroj hlavne s AKTIVNIM PFC...ne pasivni(ve zkratce aktivni pfc ti vyrovnava nepresnosti,vykyvy, maj vetsi ucinnost atd., ale vesmes by ti tech 450w melo stacit, pokud nemas treba 3 disky nebo 2 + grafiku s externim napajenim - pak aspon 550) a jeste bych podotknul nekupovat fortron...je to ta sama firma co eurocase akorat na to davaj jine logo...kde sou ty casy fontron blue power 2 :) ten me vydrzel 2 roky nonstop...na dnesni pomer neuveritelna vec :D jinak jestli si updatoval na te same desce z x2 na phenomII tak urcite doporucuju updatovat bios a vsechny MB ovladace, muzou obsahovat nejaky vylepseni co se tyka treba power managmentu cpu, radicu atd., me treba tenkrat z durana na athlona (na te same desce) po par minutach hry restartoval komp, protoze mel v BIOSU nastavenej spatnej default voltage, kterej me tenkrat opravil novej bios...prootze v te dobe kdy sem tu desku kupoval nejaky athlony ani nebyly na papire :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 jak máš zdroj dlouho? Pokud "smrdí" jako že se něco pálí, tak objednávej novej, protože ti zřejmě brzo odejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levi Odesláno Červen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Zdroj mám zhruba 3-4 roky. On smrdí fakt jen když hraju hry. Ty novější hlavně. Bios updatlej mam, takže v tom problém asi nebude. Disky mám 4. Kazdopádně, je dost zanesenej prachem, tak to plánuju ještě profouknout a uvidím jak to poběží, ale spíš počítá s možností novýho zdroje, což je dráha možnost:-/. Díky za rady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 4 disky je na 450w opravdu hodne, hlavne phenom bere 125 wattů (TDP), zatimco x2 5000+ si bral 65W... takze asi tak. skus vyndat nejaky ty disky, nechat si treba jen ten hlavni na ktery mas OS a hry, vyndat i co ja vim...tv tunner, usb3 radic proste co mas externe jeste bez ceho muzes zit :D a zkusit to, ale kazdopadne bejt tebou tak bych byl uz pripravenej kupovat zdroj novej, a pogratulovat si ze ti prezil tak dlouho, 4 roky to je moc pekna hodnota :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levi Odesláno Červen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 To mě zrovna napadlo ;) Vyndám dva disky abych měl jen na systém a na data. Profouknu to a uvidíme co to udělá :D Jako připravenej na to jsem, ale už teď ten procesor + chladic a ramky stali hodně :) Každopádně díky moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrkeWzime Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Stim zdrojem je to tak -lepsi 450W kvalitni nez 600W za 500 :) ...takze bych bral neco kvalitnejsiho a trosku si pripaltil ,at to ma urcite certifikat na 80%+vykon a neber ty levnejsi :) jinac ti to odpece v lepsim priapde jen zdroj v horsim celej PC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 každopáně nekoukej na max W... ale na to kolik W je na 12V... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlMann Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Pokud "smrdí" jako že se něco pálí, tak objednávej novej, protože ti zřejmě brzo odejde... ------------------------------ Gaining Truth of Life From TVs --- Mad Men Season 5 DVD, Just Enjoy Yourself for Fun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.