Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zdroj - zápach

Levi

Recommended Posts

Zdarec, tenhle víkend jsem vyměnil svůj procesor Amd Athlon 64 X2 5000+ za AMD Phenom II 9850 Black Edition a ještě jsem přidal 2GB RAMky. Vše šlape v pohodě, až na to, že když zapnu hru(například Minecraft, Battlefield 3, zkrátka ty náročnější) tak zdroj začne tak po 10 minutách smrdět. Chtěl bych se jen zeptat, že jestli to znamená, že to ten zdroj nemůže utáhnout nebo tak.

Zdroj je http://www.czc.cz/fortron-saga-450p-450w/49536/produkt

Nevíte někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne jak pises, radsi si porid novej zdroj hlavne s AKTIVNIM PFC...ne pasivni(ve zkratce aktivni pfc ti vyrovnava nepresnosti,vykyvy, maj vetsi ucinnost atd., ale vesmes by ti tech 450w melo stacit, pokud nemas treba 3 disky nebo 2 + grafiku s externim napajenim - pak aspon 550) a jeste bych podotknul nekupovat fortron...je to ta sama firma co eurocase akorat na to davaj jine logo...kde sou ty casy fontron blue power 2 :) ten me vydrzel 2 roky nonstop...na dnesni pomer neuveritelna vec :D

jinak jestli si updatoval na te same desce z x2 na phenomII tak urcite doporucuju updatovat bios a vsechny MB ovladace, muzou obsahovat nejaky vylepseni co se tyka treba power managmentu cpu, radicu atd., me treba tenkrat z durana na athlona (na te same desce) po par minutach hry restartoval komp, protoze mel v BIOSU nastavenej spatnej default voltage, kterej me tenkrat opravil novej bios...prootze v te dobe kdy sem tu desku kupoval nejaky athlony ani nebyly na papire :D

Odkaz ke komentáři

Zdroj mám zhruba 3-4 roky. On smrdí fakt jen když hraju hry. Ty novější hlavně. Bios updatlej mam, takže v tom problém asi nebude. Disky mám 4. Kazdopádně, je dost zanesenej prachem, tak to plánuju ještě profouknout a uvidím jak to poběží, ale spíš počítá s možností novýho zdroje, což je dráha možnost:-/. Díky za rady ;)

Odkaz ke komentáři

4 disky je na 450w opravdu hodne, hlavne phenom bere 125 wattů (TDP), zatimco x2 5000+ si bral 65W... takze asi tak. skus vyndat nejaky ty disky, nechat si treba jen ten hlavni na ktery mas OS a hry, vyndat i co ja vim...tv tunner, usb3 radic proste co mas externe jeste bez ceho muzes zit :D a zkusit to, ale kazdopadne bejt tebou tak bych byl uz pripravenej kupovat zdroj novej, a pogratulovat si ze ti prezil tak dlouho, 4 roky to je moc pekna hodnota :P

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu