Midnight Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 uz hotovo :P gamesko zmeskal siiiii muhehehe :D // np..ja mam zase prvu striebornu v HD :lol: takza je ta hra :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 takze trofej mam ja i midnight, pokud si nekdo chcete dodelat bling brigade, tak se nahlaste a nejak se nahlaste a nejak se pak dohodneme na terminu...jinak mam diky midnightovi konecne vsechny trofeje v hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Hrajete toto ještě někdo? Popřípadě kolik % jste z této těžké hry ulovili? :wohow: My statistic: 54% Bronzové: Uplift Warped Frenzy Vertigo Head Rush Speed Freak Dropzone Meltdown Deadly Momentum Smile Please Rookie Reward 1 Gold Medal won, 86 to go... Happy Accident? Thanks for the Memory Motion Master Flatland Flyer Own the Zone Double Kill Mercenary Keep Rolin' Gemini Sponge Endurance Connected 1 Stříbrné: Campaign Legend Tournament Ace Connected 2 Lapped Out Zlaté: Beat Zico Livery Liberation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 jistý uživatel tohoto fóra Mamuth, mimojiné blázen do této hry má už i platinovou.... docela by mě zajímal jeho názor na obtížnost získání + nějaký finty... doufám, že si tohohle topicu všimne :D jinak já mám zatím jen 6 procent.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Z mého friendlistu nikdo platinum ještě nezískal. To musí být šilený blázen. :) já jsem rád, že jsem dneska haluzově udělal Beat Zico. Ale nějaký finty by předložit mohl např. na Zone Zeus či Arcade Perfect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaikai Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 jj jak řikal rybak mamuth je platinum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 ja mam nejakych 50% asi ... z trofeji ... uz dlhsie som tu hru nehral no zajtra este pohram .. kampan prejdena cela.. len musim porobit par zavodov na zlato ... a drb :D dalsia trofej. btw mam len blby pocit ? alebo tu uz tema o wipeoute bola ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 nechci zakladat novej topic proto to hodim sem... mate uz nekdo fury? ja to stahl vcera a musim rict ze bomba, novy trate, predelany vozitka, novy herni mody. Vsem komu se libilo hd muzu jenom vrele doporucit (btw na elite je to porad mistama ku*evsky tezky :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shimpi cz Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 čus, teprve sem si wp hd s kámošema koupili a začínáme lítat, takže fury vidime pořídit za nějakej čas, ale chci se zeptat, hraješ to s někym online s headsetem ? řešíme, že nám headset chodí v chatu roomu, ale jakmile dáme motorstorm1 tak nám tam jen šumí.. ať hledáme jak hledáme v nastavení ps3 tak nic víc než zapnutí headsetu tam není. prostě jestli se to někde neaktivuje přímo ve hře/hrách. dneska to zkusíme právě ve wp hd, já má s-e handsfree do auta a kámoš jabru co dostal ke hře a taky nic.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 pozeral som na screeny a FURY je pure awesomness ! krasa proste, to musim mat. zase zacnem hravat wajpaut, tak sa ozvem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 pozeral som na screeny a FURY je pure awesomness ! krasa proste, to musim mat. zase zacnem hravat wajpaut, tak sa ozvem ;) Tak to si muzem spolu nekdy zahrat aspon si dame trochu oraz od Demons soula :) muzu ti pomoct s trofeji AG assassin kdyztak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enyce Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 cau pls nevite jak si zmenit u wipeout hd to menu to "white" menu je desny:-) a v options je nabidka ale nejde ji zmenit?pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 cau pls nevite jak si zmenit u wipeout hd to menu to "white" menu je desny:-) a v options je nabidka ale nejde ji zmenit?pls help Pokud nemas koupeny Fury pack tak ti to ani nepujde zmenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enyce Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 ok diky moc .fury koupim az dohraju standart game .diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 hoj... Wipeout mám teprve krátkou dobu, ale přijde mi, že se v něm trochu hrubě mění obtížnost. Jsem v 3 části kampaně, téměř vše jsem dal na zlatou, ale trať Sebenco climb nejsem schopen vyhrát (klasický závod). Používám speciální brzdy atd.. trať jsem dokonce studoval na youtube tutorialu... Pořád ji ale nemohu vyhrát, nemáte nějaké rady? Jezdím s vozidlem Auricomu (už jsem si na něj zvykl), tak doufám, že to není ten problém :). Říkat mi, že jsem lama mi nemusíte, to vím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Sebenco climb je jedna z tech tezsich trati.Jinak v 3 sezone neni ani obtiznost Rapier(nebo jo?) pockej az budes litat Phantom obtiznost to je to pravy orechovy.Covece ani ti poradit nejde toto je hardcore zalezitost to si proste musis vysedet :) Jo doporucuju prolitavat modre pady,ale to snad delas a treba konzumovat zbrane a pouzivat jen ty dobre(Quake,Turbo atp) Jo a jeste kdyz das v zatacce Side shift a pri tom projedes Turbo pad hooodne te to zrychli,ale jak rikam tohle si musis vysedet :) EDIT: Umis Barrel roll? Ted jsem si vzpomel ze v Sebenco jich jde udelat ale 3 za jedno kolo coz jsou min.3 turba k dobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Barrel roll neumím. Viděl jsem, že se dá udělat někde v popiskách, ale nějak sem to nepochopil :) Jak ho děláš? Jinak pilot assist jsem vypnul, připadal mi, že mě omezuje... EDIT: Tak jsem to nakonec dal :) Díky za radu s powerupama, jeden správně aktivovaný speed boost před tunýlkem a byl jsem najednou první :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Jasny tohle jeste nic neni xD Jinak barrel roll se dela pokud mas lod ve vzduchu tak udelas -->,<--,--> nebo <--,-->,<-- udelas "salto" a po dopadu na zem se ti lod zrychli jako pri turbu,ale pozor stoji 15 bodu ze stitu a to i kdyz se ti nepovede takze musis hodne absorbovat zbrane.Treba v Anulhpa Pass (bo jak se menuje) se da udelat 5 BR za kolo a vlastne trofej Beat Zico jde udelat jen takhle(staci 4 BR ale musis jet absolutne bez chyby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Díky za rady. Už se mi začínají otevírat rapier závody... jatka Myslím, že brzo upustím od odhodlání dávat to jen na zlatou a budu to prostě "dojíždět" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 pozorte děti ..... marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu toje v každem manualu od hry a navíc asi 99% se oto nestará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 raiper steží zvladnu počkejsi na phantom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.