Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mechanika vydává šílené zvuky?

Molda22

Otázka

Nedávno jsem přikoupil k xboxu i PS3, protože PS jsem dříve vždy měl, ať už 1, 2 nebo psp a dříve nebo později jsem věděl, že si chci sehnat časem i trojku.

Jde mi o jednu věc, se kterou mi určitě poradí lidi, kteří už mají PS3ku dlouho, takže s tím mají zkušenosti.

Koupil jsem tady na fóru hraný Uncharted 1, a i když blu-ray vypadá, že je v dobrém stavu, při hraní ta mechanika, respektive ten disk, dělají úplně šílené zvuky a to mi zatím nedělala ještě žádná hra. Takové hodně hlasité brutální bzučivé jakoby zasekávací zvuky a opakuje se to pořád každou sekundu nebo dvě. Občas se stane, že je to chviličku tichu, ale potom zase. Mám strach o mechaniku.

Je tohle běžné u některých her a nemám to řešit? Nebo to raději neriskovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

čau, tak to uncharted jsem moldovi prodal já, já jsem jej koupil také z ruky, 1 dohrál a poslal dál. Já jsem si ničeho takového nevšiml. Jen klasického načítání z mechaniky.

Peníze klidně vrátím(to ale ani molda nechtěl ale nabízím :-) ) jen mě zajímá vysvětlení jak může být BD vadný, je bez škrábanců(rýhy apod.) a bez prasklin...

to molda jestli to chceš fakt vrátit písni pm. dohodnem se.

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi to je teda u některých her běžné na PS3 jak to tak vypadá. A to mi bylo od několika lidí řečeno, že prý PS3 je méně hlučnější než xbox. Mám obě konzole a PS3 je teda hlučnější a ten Uncharted to je přímo kravál :D Aby měl člověk sluchátka a hlasitost na max aby něco ze hry slyšel :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Nepřeháním, přijeď a můžeš si ten kravál poslechnout. Jak jsem psal už výše, u pár her, které jsem doposud hrál to bylo v pohodě s hlukem, úplně normální snesitelná úroveň, ale ten Uncharted 1 teď, to je extrém. Takže ne mechanika PS3 obecně, ale asi jen v souvislosti s některýma hrama.

Odkaz ke komentáři

• 0

co ja vim tak když jsem hral na xboxu u kamoša tak to řvalo vim jak PS3 aj ons sam řikal že PS3 jsou miň slyšet ale občas se na PS3 začne pořadně točit větrak a docela to sere jednou jsem četl že to jde vyřešit tim že si vezmete 4 plechovky a podložite tak PS3 a jakoy je to ve vzduchu a tim se miň zahřiva tak tenhle kraval mi akorat děla PS3 a ne že by bylo něco s mechanikou to se mi zatim ještě nestalo

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to vypadá, že jsem tady asi koupil vadnou konzoli. Koupil jsem nový Heavy Rain a dělá mi to to samé co Uncharted, možná ještě horší, protože uncharted sice vydávalo šílené zvuky, ale jelo to aspon v pohodě. Ale Heavy Rain vydává šílené zvuky a navíc když je nějaký "filmeček" tak se to celkem často seká a zasekává a obraz je pak pozadu za zvukem. To už přece nemůže být normální.

Odkaz ke komentáři

• 0
PS3 mechanika je o hodně hlasitější než Xbox. Když jsem hrál Uncharted 1, tak to bylo asi tak, jak to popisuješ. Blue-ray se furt načítal a přirovnal bych to k jehličkový tiskárně. :)[/QUiOTE]

čoveče co to meleš ps mechanika je naprosto tichá při hraní vůbec nevim že se točí za to když mastim xboxe a hra neni nainstalována na hdd tak to je jak když nasypeš kamení do pračky teda u FAT verze

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu