najkinaj Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat - když si pořídím FMCB a v konzoli už mám chip Matrix Infinity - nebude se to nějak "hádat"? Budou z toho pro mě vyplývat nějaké výhody či naopak? Děkuji za info! H Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinky1605 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 a ten Chip ti zpousti palene hry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotyz85 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Chip by měl jít vypnout v tom jeho menu. A hádat by se to nemělo, když se to správně nastaví. Jako bonus nebudeš muset pálený hry patchovat ESR patcherem a pudou ti i hry na CD (což jenom s FMCB nejde, ten spustí jen opatchovaný DVD). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
najkinaj Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 A to je právě problém.. Nejsem schopen se dostat do menu chipu... Mám sice dle loga Matrix Infinity v 1.21, ale kombinace do menu nefunguje.. Projel jsem pár fór a zjistil jsem, že mám buď Snipera nebo Rippera... Ale nevím jak se dostat do menu - potřeboval bych vědět ty kombinace tlačítek a potom bych si možná poradil sám... Momentálně používám FreeMcBoot když vypnu chip (to je jediná kombinace, na kterou jsem přišel), ale potom musím hrát opatchované hry... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotyz85 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Já ty kombinace neznam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts