Petrs1468627647 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Lidičky prosím poraďte, zkonvertoval jsem video do MP4, vložil do složky přesně podle návodu, i název změnil (M4V00001, atd.) a prostě to nepřehraji kdybych se po****. Jsem možná lama, ale fakt už nevím :cry: Mám PSP - E1004 CB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 No on není formát mp4 jako formát mp4, existuje mnoho různých podob tohoto formátu (kodeky) překonvertuj si to v programu určeném přímo pro konvertování pro PSP (PSPVC, DVDFab, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petrs1468627647 Odesláno Červen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 OK, dík, pakliže udělám konverzi jak píšeš, musím výsledný soubor opět přejmenovat na např. M4V00001 apod. a dát zase do podsložky v rootu, nebo to stačí prsknout do složky VIDEO? Já konverzi dělal už ve dvou programech přímo pro PSP a nic... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 ne nic nemusíš pojmenovávat nijak, může se to jmenovat jak chceš a videa se dávají do té složky VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petrs1468627647 Odesláno Červen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 takže vítězství - zkonvertováno v PSPVC, po konverzi to samo uplouduje do správné složky a pak se stačí už jen dívat. Díky moc za radu!!! :thanks: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pigface Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 zdar, potřeboval bych vědět, kde je zakopanej pes. Mám nainstalováno PSPVC i kodeky. Nechám konvertovat a před dokončením konverze na mně vybafne hláška: Proces nemůže přistupovat k souboru: C:....tmp_audio.wav, protože je využíván jiným procesem... Netuší prosím někdo v čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Petrs1468627647
Lidičky prosím poraďte, zkonvertoval jsem video do MP4, vložil do složky přesně podle návodu, i název změnil (M4V00001, atd.) a prostě to nepřehraji kdybych se po****. Jsem možná lama, ale fakt už nevím :cry: Mám PSP - E1004 CB.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.