danfri Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Tak to si ze mě děláte srandu . Přijdu zapnu PSN a jako obvykle mi to hlásí něco o 500ti MB , jdu na Call of Duty v poho a jdu hrát ONLINE ale najednou . Že si mám koupit PS+ a použít Online Storage . Tak to vypnu a najednou se mi vypne celý Network . Zapnu NHL a nejde to ani zapnout , zapnu FARCRY a to samé , jsem fakt naštvanej . To jako přešly na placený PSN jako to má XKO ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX360 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 A co konkretne ti to pise o 500mb? Trochu mi prijde, jako kdybys mel nekde nastaveny ukladani do cloudu, ale nemel predplaceno PS+. Nemuzes mit treba plny HDD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danfri Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 HDD plný nemám , a píše mi to něco o Online Storage . 500 MB je už vyřešený ale ONLINE ne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts