Moderátoři, prosím neodkazujte mně na Xko pro začátečníky, vím že tam odpovědi asi jsou ale hodně moc dlouhé a zbytečně (na mě) složité..
Předem díky moc za odpověď...(Budu asi mít XBOX 360 SLIM 4GB)
1)Když si vypálím hru na DVD, tak musím mít flash jakoby bych si ji dal na HDD, nebo to není potřeba?(Jak to je s tím vypalováním her? Co je potřeba pro možnost hraní?)
2)Když nepoužívám XBOX LIVE, můžu klidně mít FLASH a hrát stažené hry? (Je potřeba udělat něco aby mě LIVE ''nevidělo'' ? Nebo stačí tam nechodit?)
3)Je těžké udělat flash? (jak dlouho asi trvá? Co hrozí při nepovedení?)
4)Když si budu hry kupovat nebo vypalovat stačí mi 4GB SLIMko?
5)Je možnost připojit 500GB hadr a bude to jakoby to byl XBOX 504GB ?
6)Je u tohoto modelu nějaká hrozba přehřátí nebo tak něco?
Díky moc za odpovědi.
Odpovědi typu: Ty si lama, jdi do XBOX pro začátečníky ..si prosím nechte pro sebe...
Otázka
stevens129
Zdarec měl bych pár otázek před koupí XBOXu...
Moderátoři, prosím neodkazujte mně na Xko pro začátečníky, vím že tam odpovědi asi jsou ale hodně moc dlouhé a zbytečně (na mě) složité..
Předem díky moc za odpověď...(Budu asi mít XBOX 360 SLIM 4GB)
1)Když si vypálím hru na DVD, tak musím mít flash jakoby bych si ji dal na HDD, nebo to není potřeba?(Jak to je s tím vypalováním her? Co je potřeba pro možnost hraní?)
2)Když nepoužívám XBOX LIVE, můžu klidně mít FLASH a hrát stažené hry? (Je potřeba udělat něco aby mě LIVE ''nevidělo'' ? Nebo stačí tam nechodit?)
3)Je těžké udělat flash? (jak dlouho asi trvá? Co hrozí při nepovedení?)
4)Když si budu hry kupovat nebo vypalovat stačí mi 4GB SLIMko?
5)Je možnost připojit 500GB hadr a bude to jakoby to byl XBOX 504GB ?
6)Je u tohoto modelu nějaká hrozba přehřátí nebo tak něco?
Díky moc za odpovědi.
Odpovědi typu: Ty si lama, jdi do XBOX pro začátečníky ..si prosím nechte pro sebe...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.