PSPéčko Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Mám problém, když stáhnu plugin FuSa dám tam kde má být spustím ho v psp a spustím hRU TAK MI NASKOČÍ TO PSP BÍLÁ OBRAZOVKA A SEKNE SE TO NEJEDE HRA DÁL. Mám FW: 6.60 PRO-B10 MODEL: 09g PORAĎTE PROSÍM děkuji za kazdy koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Prosím poraďte :cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Tenhle plugin funguje pouze pro firmware 6.35, takže pokud ho chceš používat, tak si musíš na tento fw downgradovat a dát si tam 6.35 PRO B10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Díky moc zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PSPéčko
Mám problém, když stáhnu plugin FuSa dám tam kde má být spustím ho v psp a spustím hRU TAK MI NASKOČÍ TO PSP BÍLÁ OBRAZOVKA A SEKNE SE TO NEJEDE HRA DÁL. Mám FW: 6.60 PRO-B10 MODEL: 09g PORAĎTE PROSÍM děkuji za kazdy koment
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.