ZDENY1468627650 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 MÁM XBOX360 JTAG-RGH LT 3.0 A MÁM PROBLÉM NEJDE MY ZPUSTIT HRA SNIPER ELITE V2 PÍŠE MY TO UPDATE REGUIRED.K XBOXU NEMÁM PŘIPOJENÍ INTERNET A DVD TO CHCE NĚCO STAHOVAT ALE BOJÍM SE ABY SE S NÍM NIC NESTALO DEKUJI ZA POMOC JSEM UPLNÝ ZAČATEČNÍK :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 ty tu hru chceš hrát z dvd nebo jak? a nepiš capsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZDENY1468627650 Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Tu hru chci hrát normálně z dvd všechny hry my jdou jenom tady ta nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 aha, no ani si nenapsal verzi dashboardu tak to bude chtit update z disku. nevim proc kdyz mas RGH tak proc hru neprevedes pres ISO2GOD a nenakopirujes na pevny disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.