ZDENY1468627650 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 MÁM XBOX360 JTAG-RGH LT 3.0 A MÁM PROBLÉM NEJDE MY ZPUSTIT HRA SNIPER ELITE V2 PÍŠE MY TO UPDATE REGUIRED.K XBOXU NEMÁM PŘIPOJENÍ INTERNET A DVD TO CHCE NĚCO STAHOVAT ALE BOJÍM SE ABY SE S NÍM NIC NESTALO DEKUJI ZA POMOC JSEM UPLNÝ ZAČATEČNÍK :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 ty tu hru chceš hrát z dvd nebo jak? a nepiš capsem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDENY1468627650 Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Tu hru chci hrát normálně z dvd všechny hry my jdou jenom tady ta nejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany_ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 aha, no ani si nenapsal verzi dashboardu tak to bude chtit update z disku. nevim proc kdyz mas RGH tak proc hru neprevedes pres ISO2GOD a nenakopirujes na pevny disk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts