Kuliss9 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Ahoj neměl by někdo zájem o koupi této hry nebo alespoň volný slot? Bohužel mi vypršela platební internetová karta tak než přijde nová se mi moc nechce čekat a chtěl bych tuto hru koupit. Cena je 1145kč Tedy pro jednoho: 570kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Nikdo nemá volný slot? Platím okamžitě přes bankovní převod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Možná bych do toho šel...mám kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Promiň, že jsem neaktulizoval už jsem koupil společně s uživatelem spidlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.