PSPéčko Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Jak mám předělat z fw 6.60 na fw 6.35. chctěl bych abyste mi poslali odkazy kde mám to stáhnout dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 prosím poraďte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 prosím poraďte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaDaS1468624541 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011050014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 A můžu se zeptat, proč to chceš udělat? Když mezi těmito firmwary není jediný rozdíl? Pokud by jsi chtěl na 6.20, tak to bych pochopil, že chceš permanentní CFW, ale takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 řekl bych, že to chce kvuli podpoře Fusa. na 6.20 ale stale nejdou nejake hry. chtej update Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD Give me Assassin's Creed CEs!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 No jo vlastně, to mě nenapadlo, jinak na 6.20 mi jdou všechny hry a to i ty nejnovější a troufám si tvrdit, že mám stažené a vyzkoušené téměř všechny hry co vyšli (v USA a Evropě), mám jich asi 170 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Platfus Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 no tak jediné co mi (vlastně kámošovi) nešlo na 6.20 bylo N+, jinak jde vše asi v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSPéčko Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Já jsem to zkoušel, ale když zapnu downgrader 6.20 tak mi to napíše chybu, až kdýž to chce updatovat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PSPéčko
Jak mám předělat z fw 6.60 na fw 6.35. chctěl bych abyste mi poslali odkazy kde mám to stáhnout dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.