wariorpolni Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Zdravím,je to tězká volba ... co je lepší koupit PSv nebo PS 3 ? Co výjde lépe ?? Mám PC ale docela low,tak abych rozjel pecky jsem přemýšlel o PS 3 ale vita má taky zajímavé hry ... prosím jsem bezradný , poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Já jsem pro PS3 ačkovil obě konzole spadají do jiné kategorie.. Za cenu vity si seženeš pěkný ps3 což mi příjde super na vitu je pár pěkných titulů ale oproti PS3 je to málo.. Taky hlavně záleží na tom jestli často cestuješ, jezdíš ráno dýl do školy.. Tam ti bude ps3 celkem na nic takže bych se rozhodoval podle toho co je pro tebe prioritní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdravím,je to tězká volba ... co je lepší koupit PSv nebo PS 3 ? Co výjde lépe ?? Mám PC ale docela low,tak abych rozjel pecky jsem přemýšlel o PS 3 ale vita má taky zajímavé hry ... prosím jsem bezradný , poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.