Lebi33 Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Zdravim. Mám xbox360 Elite a trochu mi chybí USB. Ty tři jsou málo. Nemáte někdo zkušenost, zda je možné k Xboxu připojit USB HUB? A pokud ano s kterým máte zkušenosti? Všem děkuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ga1far Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Blba otazka. Na co jich potrebujes vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lebi33 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 No vzadu mám Kinect, vepředu mám HDD a už mi zbejvá jen jeden, a mám stojanovou nabíječku na ovladače a ta má 2 USB a navíc když mi dojde šťáva v ovladači a chci dál hrát potřebuju do USB zapojit kabel k ovladači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lebi33
Zdravim.
Mám xbox360 Elite a trochu mi chybí USB. Ty tři jsou málo. Nemáte někdo zkušenost, zda je možné k Xboxu připojit USB HUB? A pokud ano s kterým máte zkušenosti?
Všem děkuju :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.