Lebi33 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Zdravim. Mám xbox360 Elite a trochu mi chybí USB. Ty tři jsou málo. Nemáte někdo zkušenost, zda je možné k Xboxu připojit USB HUB? A pokud ano s kterým máte zkušenosti? Všem děkuju :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ga1far Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Blba otazka. Na co jich potrebujes vic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lebi33 Posted July 3, 2012 Author Report Share Posted July 3, 2012 No vzadu mám Kinect, vepředu mám HDD a už mi zbejvá jen jeden, a mám stojanovou nabíječku na ovladače a ta má 2 USB a navíc když mi dojde šťáva v ovladači a chci dál hrát potřebuju do USB zapojit kabel k ovladači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Lebi33
Zdravim.
Mám xbox360 Elite a trochu mi chybí USB. Ty tři jsou málo. Nemáte někdo zkušenost, zda je možné k Xboxu připojit USB HUB? A pokud ano s kterým máte zkušenosti?
Všem děkuju :-)
2 answers to this question
Recommended Posts