Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dishonored


Joska

Recommended Posts

Platformy: PC, Xbox 360, PS3

Datum vydání: Evropa 12.10.2012

Výrobce: Bethesda

Oficiální web: www.dishonored.com

Jak se těšíte na tuto hru? Já tedy moc. Jsou to moji oblíbení vývojáři, a podle gameplaye vypadá super :) Stealth a akce dohromady. Hrdina má nadpřirozené schopnosti jako teleport, nebo převtělení do ryby, krysy nebo člověka. Už teď se dá předobjednat.

Trailer:

E3 Gameplay:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Tak jsem odehral necele dve hodky (uvod) a zatim jsem spokojen, ikdyz Corvo zatim neni ten Corovo, ktere ho znam z videi (zatim mam jen Blink). Grafika nadherna (nechapu na co si vsichni stezujou a hraje se to skvele, uz se tesim, az budu mit vic schopnosti a hlavne az vyrazim do mesta na lov straznych :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem ji hrál asi 4 hodiny a dostal jsem se teprv přes vězení a první oběť. Měl jsem v plánu pěkně bez zabití kohokoliv a hle, hned po první kapitole mi to napíše 2 mrtvé. A to jsem nikoho nezabil nebo alespoň o tom nevím. I když mám teorii, že jedna oběť skončila ve vodě, takže je možné, že i tohle se počítá.

Stealth jedu spíš poloviční - omráčit a blinknout pryč. Hra mě baví a určitě minimálně jednou si ji dám (brutální stealth, bez zabití a všechny sidequesty) + budu co nejvíc prozkoumávat, ať objevím všechno. A pak po třetí.

JInak už mám i první bug. Když dělám sidequest pro Slackjawa, v tom baráku najdu dopis u mrtvoly a chci opustit barák, tak se mi to sekne.

Upraveno uživatelem NobodyAnswers
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem teprve na zacatku "druhe" (tim myslim druhe poradne, assassinské mise, uvod nepocitaje) a mam nahrano uz slusnych par hodin, ovsem jedu stealthove, sbira co se da a stejne tak smejdim kde se da. Jinak libi se mi narust obtiznosti, prvni mise je celkem hracka, ovsem uz v druhe mestka straz pritvrdi a ve meste jsou tak uz i hlidkove veze, mnohem vic vojaku, kteri chodi i spolu coz je velice neprijemne, stejne tak skoro vsude po meste hlidkujou assassini, kteri stejne jako vy dokazou pomuzit blink a dokazou si vas i pomoci nadprirozene sily pritahovat. Ovsem zatim muzu pet jen chvalu, ta variablilita prostredi a postupu v nem je neskutecna, design je proste uzasny. Po audiovizualni strance taky nelze co vytknout. Zamiloval jsem si pisen "Drunken Whaler", kteri si Dunwallsti obyvatele a mestke straze obvzlast radi piskaji :) Atmosfera uzasna, obvzlaste uzasne jsou svetelne efekty a dodavaji tomu stavu. Uz ted se tesim az si hru projdu znova trosku akcneji a to se teprv vyuzuji vsechny schopnosti, jen se bojim ze mana pujde rychle do haje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu