Joska Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Platformy: PC, Xbox 360, PS3 Datum vydání: Evropa 12.10.2012 Výrobce: Bethesda Oficiální web: www.dishonored.com Jak se těšíte na tuto hru? Já tedy moc. Jsou to moji oblíbení vývojáři, a podle gameplaye vypadá super :) Stealth a akce dohromady. Hrdina má nadpřirozené schopnosti jako teleport, nebo převtělení do ryby, krysy nebo člověka. Už teď se dá předobjednat. Trailer: E3 Gameplay: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Na tuhle hru se dost těším. Určitě nejočekávanější hra podzimu a když budou i CZ titulky, tak to je ještě lepší. Nemůžu se dočkat příštího týdne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joska Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 To určitě, jen jsem četl, že má být herní doba jen kolem 8 hodin, což moc velká sláva není... Ale za ty prachy to snad stojí :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Já zas, že má být 22 hodin, když víš, co a jak (herní doba nějakého vývojáře). Takže bychom na tom mohli být určitě lépe a já mám v plánu jet stealth, bez zabití kohokoliv, takže uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joska Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 Určitě to nebudu hrát jen jednou, takže jednou tak, podruhý tak... :D ta s těma hodinama byla na zingu před 3 měsíci, takže už nemusí být pravdivá... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 TADY to teda psali, takže snad něco pravdy na tom bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joska Posted October 3, 2012 Author Report Share Posted October 3, 2012 Zpráva z 2. října, tak to jo :) už se na to hodně těšim... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Dishonored už je dostupné ke stažení pro NTSC region na XBOX 360 a na PS3 (musí se počkat na fix). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Tak Dishonored objednáno. Doufám, že mi to v pátek přijde, ať si to mohu střihnout přes víkend. Jinak na warezu už jsou všechny verze (PS3, X360 i PC), takže už i poctiví stahovači si hru mohou zahrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joska Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Hezký,ale myslim si, že si ta hra zaslouží koupení :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sooe Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Objednáno :) už se těšim jak malej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSmond Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Tak uz sem si Dihonored konecne donesl domu, bohuzel mam zrovna tenhle vikend neprijemne nabity jinymi povinostmi. Ale alespon ze uz si to zahreaju, nemuzu se dockat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joska Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Už se taky těšim, to budou zase známky ve škole :D Musím říct, že tenhle listopad je hodně nabitej, aspoň bude co hrát... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSmond Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Tak jsem odehral necele dve hodky (uvod) a zatim jsem spokojen, ikdyz Corvo zatim neni ten Corovo, ktere ho znam z videi (zatim mam jen Blink). Grafika nadherna (nechapu na co si vsichni stezujou a hraje se to skvele, uz se tesim, az budu mit vic schopnosti a hlavne az vyrazim do mesta na lov straznych :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) Včera jsem ji hrál asi 4 hodiny a dostal jsem se teprv přes vězení a první oběť. Měl jsem v plánu pěkně bez zabití kohokoliv a hle, hned po první kapitole mi to napíše 2 mrtvé. A to jsem nikoho nezabil nebo alespoň o tom nevím. I když mám teorii, že jedna oběť skončila ve vodě, takže je možné, že i tohle se počítá. Stealth jedu spíš poloviční - omráčit a blinknout pryč. Hra mě baví a určitě minimálně jednou si ji dám (brutální stealth, bez zabití a všechny sidequesty) + budu co nejvíc prozkoumávat, ať objevím všechno. A pak po třetí. JInak už mám i první bug. Když dělám sidequest pro Slackjawa, v tom baráku najdu dopis u mrtvoly a chci opustit barák, tak se mi to sekne. Edited October 13, 2012 by NobodyAnswers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSmond Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Tak jsem teprve na zacatku "druhe" (tim myslim druhe poradne, assassinské mise, uvod nepocitaje) a mam nahrano uz slusnych par hodin, ovsem jedu stealthove, sbira co se da a stejne tak smejdim kde se da. Jinak libi se mi narust obtiznosti, prvni mise je celkem hracka, ovsem uz v druhe mestka straz pritvrdi a ve meste jsou tak uz i hlidkove veze, mnohem vic vojaku, kteri chodi i spolu coz je velice neprijemne, stejne tak skoro vsude po meste hlidkujou assassini, kteri stejne jako vy dokazou pomuzit blink a dokazou si vas i pomoci nadprirozene sily pritahovat. Ovsem zatim muzu pet jen chvalu, ta variablilita prostredi a postupu v nem je neskutecna, design je proste uzasny. Po audiovizualni strance taky nelze co vytknout. Zamiloval jsem si pisen "Drunken Whaler", kteri si Dunwallsti obyvatele a mestke straze obvzlast radi piskaji :) Atmosfera uzasna, obvzlaste uzasne jsou svetelne efekty a dodavaji tomu stavu. Uz ted se tesim az si hru projdu znova trosku akcneji a to se teprv vyuzuji vsechny schopnosti, jen se bojim ze mana pujde rychle do haje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 A měl si tam teda ten bug u mise pro Slackjawa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3dator Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Ja na stealth moc nie som (proste som v strese a to mi znemožnuje hranie si užiť), dá sa to teda hrať aj tak "akože" stealth ako napr. Assassin's creed? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NobodyAnswers Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Dá se říct, že můžeš hrát, jak chceš a klidně i jako Assasina. Chceš stealth? Můžeš. Chceš si je v klídku vyzabíjet. Můžeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3dator Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Ok, tak do toho pôjdem, dúfam že to nesklame :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sooe Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 (edited) Záleží jak si na tom s trofejema pokud chceš mít platinu, tak to bude asi horší.Celou hru nesmíš nikoho zabít (na trofej) atd. Něco jako Deus Ex: Human Revolution. Edited October 13, 2012 by sooe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSmond Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ovsem tady mi to nezabiti nekoho prijde vyrazne tezsi nez v Deus Ex... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sooe Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Pokud tam bude něco jako new game + že ti zůstanou všechny schopnosti, tak to snad bude sranda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSmond Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Nejsem jsem si jist, ale mam pocit ze jsem nekde cetl, ze tam new game + neni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keko21 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ahoj mate niekto tuto hru stiahnutu zo store?zaujimalo by ma ci v tejto verzii zo store budu cz titulky.:psp: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts