Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Platformy: PC, Xbox 360, PS3

Datum vydání: Evropa 12.10.2012

Výrobce: Bethesda

Oficiální web: www.dishonored.com

Jak se těšíte na tuto hru? Já tedy moc. Jsou to moji oblíbení vývojáři, a podle gameplaye vypadá super :) Stealth a akce dohromady. Hrdina má nadpřirozené schopnosti jako teleport, nebo převtělení do ryby, krysy nebo člověka. Už teď se dá předobjednat.

Trailer:

E3 Gameplay:

• 2 months later...
Odesláno (upraveno)

Včera jsem ji hrál asi 4 hodiny a dostal jsem se teprv přes vězení a první oběť. Měl jsem v plánu pěkně bez zabití kohokoliv a hle, hned po první kapitole mi to napíše 2 mrtvé. A to jsem nikoho nezabil nebo alespoň o tom nevím. I když mám teorii, že jedna oběť skončila ve vodě, takže je možné, že i tohle se počítá.

Stealth jedu spíš poloviční - omráčit a blinknout pryč. Hra mě baví a určitě minimálně jednou si ji dám (brutální stealth, bez zabití a všechny sidequesty) + budu co nejvíc prozkoumávat, ať objevím všechno. A pak po třetí.

JInak už mám i první bug. Když dělám sidequest pro Slackjawa, v tom baráku najdu dopis u mrtvoly a chci opustit barák, tak se mi to sekne.

Upraveno uživatelem NobodyAnswers
Odesláno

Tak jsem teprve na zacatku "druhe" (tim myslim druhe poradne, assassinské mise, uvod nepocitaje) a mam nahrano uz slusnych par hodin, ovsem jedu stealthove, sbira co se da a stejne tak smejdim kde se da. Jinak libi se mi narust obtiznosti, prvni mise je celkem hracka, ovsem uz v druhe mestka straz pritvrdi a ve meste jsou tak uz i hlidkove veze, mnohem vic vojaku, kteri chodi i spolu coz je velice neprijemne, stejne tak skoro vsude po meste hlidkujou assassini, kteri stejne jako vy dokazou pomuzit blink a dokazou si vas i pomoci nadprirozene sily pritahovat. Ovsem zatim muzu pet jen chvalu, ta variablilita prostredi a postupu v nem je neskutecna, design je proste uzasny. Po audiovizualni strance taky nelze co vytknout. Zamiloval jsem si pisen "Drunken Whaler", kteri si Dunwallsti obyvatele a mestke straze obvzlast radi piskaji :) Atmosfera uzasna, obvzlaste uzasne jsou svetelne efekty a dodavaji tomu stavu. Uz ted se tesim az si hru projdu znova trosku akcneji a to se teprv vyuzuji vsechny schopnosti, jen se bojim ze mana pujde rychle do haje :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu