BigTomik Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 ahoj lidi koupil jsem ps3 prvni otazka jestly jde jak na xboxu z origo cd hru nainstalovat na hdd ano vim že hra nepojede z hdd ale to cd tam bude potřeba,ale abych mechaniku tolik nezatěžoval nemohu to v konzoly najit.. druha jak zistim kolik mi zustava mista na hdd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Manoust Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Vetsina her si neco sama nainstaluje na HDD takze to nijak neovlivnis a to kolik mas mista zjistis tak ze pujdes do settings > System information a tam to mas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BigTomik Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 jj taky jsem už na todošel diky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 valis1 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ahoj lidi koupil jsem ps3 prvni otazka jestly jde jak na xboxu z origo cd hru nainstalovat na hdd ano vim že hra nepojede z hdd ale to cd tam bude potřeba,ale abych mechaniku tolik nezatěžoval nemohu to v konzoly najit..druha jak zistim kolik mi zustava mista na hdd... Ne, nefunguje to jako u xbox, tady je to spise na princip pc, většinou si každá hra něco nainstaluje na hdd (nějaká data, kvůli rychlejšímu načítání) a zbytek jede klasicky z placky, záloha jako u xboxe tu není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
BigTomik
ahoj lidi koupil jsem ps3 prvni otazka jestly jde jak na xboxu z origo cd hru nainstalovat na hdd ano vim že hra nepojede z hdd ale to cd tam bude potřeba,ale abych mechaniku tolik nezatěžoval nemohu to v konzoly najit..
druha jak zistim kolik mi zustava mista na hdd...
3 answers to this question
Recommended Posts