hamsterkocz Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Ahoj napojím HDD sata2 do xboxu? nevím coto je jestli format nebo tak ale do ps3 to jdev PS 3 to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prikryl.michal Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Zapojíš, ale je tu několik ale :-D SATA 2 je označení rozhrani, kterym se připojuje HDD k počítači. Jelikož Xbox nemá sata rozhraní ( má, ae jen pro originální disky a par WD disku ktere se jako origo tvari), tak potrebujes ramecek/prevodnik ze SATA na USB. Dalsi vec je ta, ze disk musis mit naformatovany jako FAT32 a ne NFTS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 O to SATA2 vůbec nejde. Jde o to, že xbox používá jiný firmware disku, než je standardní, takže bez úpravy normální disk do xboxu jen tak nepřipojíš. Navíc se dají použít jen specifické disky značky WD, jiné značky použít nelze. prikryl.michal: On myslí interní, který má normální SATA rozhraní. Přes USB se dá jakýkoliv disk, nebo fleshka použít normálně, akorát xbox si vezme jen 16GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prikryl.michal Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jo, sorac, ja si nevsim, ze jsem v sekci, ktera neni o RGH :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Jo, sorac, ja si nevsim, ze jsem v sekci, ktera neni o RGH :-D Kdo má RGH , tak skutečnost je takováto - vyzkoušeno na 2 ks HDD na xbox slim 4 GB : Použit nový HITACHI Travelstar SATA 250GB 5400RPM 2.5" . Přeformátoval jsem ho na FAT 32 , vložil do krabičky ( krabička ani není nutná ) a vsunul do xka . Na pokyn FORMÁTOVAT se xko zeptalo na seriové číslo konzole . Zadal jsem a potvrdil FORMÁTOVAT . Čekal jsem že naformátuje jen 16 GB na FATX , ale k mému velkému překvapení se HDD naformátoval na plnou kapacitu 232,88 GB na FATX . Takže už není nutné použít jen HDD WD a upravovat je zvláštním programem . Nevím jestli to funguje jen na xboxu slim s RGH , ale je to výborná nová funkce - lze asi použít jakýkoli 2,5 " HDD SATA do notebooku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 V tom případě by stálo za to vyzkoušet naformátovat 500GB disk, jestli ho xbox naformátuje na 500 nebo na 320, což je momentálně nejvyšší používaná kapacita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 U konzole s RGH je jedno jakej disk tam das. Pujdou vsechny, ale u Xboxu bez RGH tam nejde jednoduse dat jakejkoliv disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Ok díky to jsem potřeboval slyšet takže jdu objednat original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 U konzole s RGH je jedno jakej disk tam das. Pujdou vsechny, ale u Xboxu bez RGH tam nejde jednoduse dat jakejkoliv disk. Možná je to blbá otázka, ale když v xobxu s RGH naformátuješ disk 500GB, který zformátuje na FATX a následně dáš do xboxu bez RGH, půjde nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Červenec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2012 Tak takhle to taky nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hamsterkocz
Ahoj napojím HDD sata2 do xboxu? nevím coto je jestli format nebo tak ale do ps3 to jdev PS 3 to funguje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.