HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Čauvec hošové zajímalo by me k cemu slouží v PSP IRDA skousel sem posílat obrazky ale jinak neš pres Wi-Fi mi to nejde:cry: tak kdyby ste byly tak ochotni a napsaly by ste me jak to funguje a co se stím vše dá odesílat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 no treba na ovladani tv to slouzi...........telefonem de ovladat tv taky -musis mit symbian,ten program na telefon je IR remote(nebo tak nejak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 A nato existuje nakej program nebo si zemne delas srandu.Nikdy sem neslišel o tom že z telefonem ktery ma IRDA de ovladat TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 oficialne to neni podporovany , ale pomoci homebrew to jde vyuzit jako tv ovladac nebo k posilani souboru napr. mezi psp a mobilem programy mozna najdes na foru nebo je stahnes na http://psp.novinky.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 raven Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 mezi psp a mobilem joo???joo???a je tu nekde ten program???please?!! edit osmen: podivej se poradne co jsem napsal a skus popremyslet nad mou odpovedi .... jo dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Tak co nato potrebuju abych tuhle funkci mohl využít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Tak co nato potrebuju abych tuhle funkci mohl využít no tak ze zakladu cf, a pak samozrejme ty programy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 jj cf mam este skusim najit nakej ten programek a pak to bude v poho.Akorát nevím proč už ten programek není součástí PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Prosím mohli byste mi napsat odkaz kde se dá stahnout programek na podporu IRDA (TV ovladač) na víše uvedeném odkazu sem to nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Tak tady to máš...http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6704&highlight=remote+control je to asi nejlepší houmbrů na ovládání TV pspčkem.Funguje to uplně bezvadně:).Na dějáků vždycky vypínám televizi.Když se to stalo po několikáté tak se učitelka rozbrečela.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 hledej neco jako remote control... urcite je tady na foru tutorial jak na to ;) btw IRDA se da jeste take pouzit spolecne s go!cam(kamerka na psp) pro night vision, kdy infraport osvetluje snimanou scenu v infra spektru a kamerka to pak snima... ale to spis jenom pro zajimavost, moc prakticky to asi nebude :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 diky moc skusim to a uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 jj hoši mamto přepínam osto šest akorát že mi to funguje asi jen na1.5 metru nevíte jak se dá dosah zlepšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 jj hoši mamto přepínam osto šest akorát že mi to funguje asi jen na1.5 metru nevíte jak se dá dosah zlepšit me to fuguje asi na 3 metry a zalezi to na TV, respektive na citlivisti fotodiody v tv, ktera snima svetelny signal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 hmm tak je to tou diodou televite je už stara 7 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ten dosah je takovej .. malej ... to uz nezlepsis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 takze.. me ten program nefacha skoro vubec, kamosovi taktez ne.. takze problem v nas nebude, vas chapu jako stistkare ze vam to jde.. .. to same s psp irda.. nikdy se mi nepovedlo nic poslat z PSP do mobilu ani opacne, testovano s k700i - tam se neukazalo ani z jedne strany nic.. a testovano s Nokii 9500, tam PSP nalezlo alespon nazev souboru, ale Nokia pak napsala neco ve smyslu aplikace ukoncena (ma Symbian) a tim to zhaslo.. takze to vidim jako naprosto nepouzitelne, skoda.. a ted k tomu proc to ma tak maly dosah.. starim LEDky to fakt neni.. docela jsi mne rozesmal.. je to jednak citlivosti ledky, uhlem pohledu a hlavne tim ze je to ledka ktera podporuje jak downlink tak uplink, takze nema takovou voltaz.. napeti s baterii je cca 3,8V a samozrejme cele nejde do LEDky, jde tam pouhych cca 0,1-0,5V, je to opravdu velmi malo co tam jde.. Kdyzto u daloveho ovladace je pouze uplink, tedy vysilani a jde do te LEDky celych 3V, 2*1,5V z tuzkovek.. takze je celkem jasne proc to ma vetsi "dostrel" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 me teda jelo oboji jak ovladac tak posilani souboru mezi mobilem a psp ... testovano na k500i a jakesi nokii , kazdopadne si myslim pamatuju ze siemensy to nebralo vubec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 hmm tak je to tou diodou televite je už stara 7 let.tak jsem to nemyslel... TV z praveku muze myt citlivejsi svetelny cidlo (fotodioda, fototranzistor...) nez treba nejnovejsi TV ... jde o vlastnosti pouzite soucastkyale jak uz psal osmen ten dosah byva nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Hoši měl bych jeste jednu otázku chtěl sem si zmenit XMB thema v PSP nasel sem si tam navod všemu rozumim až na jedno je tam napsané že si mam v recoveri menu prepnout na kernel 1.50 nevím jatkto udelat poradily biste mi PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Hoši měl bych jeste jednu otázku chtěl sem si zmenit XMB thema v PSP nasel sem si tam navod všemu rozumim až na jedno je tam napsané že si mam v recoveri menu prepnout na kernel 1.50 nevím jatkto udelat poradily biste mi PLSnormalne uplne vypni PSP, tzn. podrz power dokud se uplne nevypne, pak drz Rko, zapni PSP (a stale drz Rko), najedes do takoveho spesl preboot menu, tak tam jed do configuration a tam mas kernel ;)jinak, tady vse najdes podrobne i s obrazkama :) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007010016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jak se jmenuje hb na posilani souboru mezi psp a mobilem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 jak se jmenuje hb na posilani souboru mezi psp a mobilem? pspirda.. --> http://dl.qj.net/PspIrDA_0.0.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12932/catid/151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 anony... diky funguje mi to mezi psp a nokia6230i ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HonzaProchazkovej
Čauvec hošové zajímalo by me k cemu slouží v PSP IRDA skousel sem posílat obrazky ale jinak neš pres Wi-Fi mi to nejde:cry: tak kdyby ste byly tak ochotni a napsaly by ste me jak to funguje a co se stím vše dá odesílat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts