Rendy93 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Se mě furt ptáš a připomínáš mi furt jedno a to samé :D Jo mám :) stejnak je to na ♥♥♥♥♥ cely ten internet . :) Můžete to lock . Aspoň vím co udělat , ale udělat to bude problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Menší update : U CoD u NAT mi to pise OPEN a kdyz sem dal adresu manual tam me nesel uz vubec Live :D takte sem presel na automatic + další zjištění dělá mi to jen u her od Ubisoftu a u Spec Ops The Line , jinak všechny ostatní MP hry na xboxu co mám BF3,MW3,max payne 3 tam to šlo normálně . Ale u Assassins creed brootherhood mi to nenašlo žádný server vůbec , to sem myslel že už to nikdo nehraje tak sem koupil revelation tam mě to ze začátku šlo ok sice tak minutu to hledalo mapu a hráče ale pak to šlo ale tet už to děla taky neplechu a u Future Soldier mě to sice něco najde ale jakmile migrace tak mě to vykopne U tech portu sem to po 1 jak ste radily udělal ale pokud sem měl ip adresu manual tak mi nešel už vůbec žádný server Multiplayer na žádné hře . tak sem tam dal znovu automatic a je tam jiný IP adresa předtím byla 1.5 a tet je 1.3 tak sem to změnil a pořád klasika .. K tomu internetu internet je ok dokud na pc nevleze bracha nebo tatka a nezačnou kukat videa na internetu do té doby je všechno ok . takže sem změnil názor že mám pomalý internet , s tím stahováním sem zkoušel všeljaké hokusy pokusy a pokud stahuju jen 1 věc tak to jede 100kb/s zaznamenal jsem aj 500kb/s a uTorrentu aj 1MB/s , spíš ty youtube videa jsou pořád peklo pokud je to nějaké video ( mno jak které ) třeba před týdnem sem zkušal ty filmy co maj aj hodiny a víc a to se nestalo že by se mě to začalo načítat šlo to plynule . Takže nějaké rady atd.. ? Nějaký správce sítě kdo se v nastavení routru a sítí vyzná by se mi tu hodil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 zkus zaskrtnout v rout. UPNP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 UPnP mam zaškrklé jako ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Jak to mam do rite spravit furt me to vyhazuje to ten ubisoft nemoze udelat normalni server ? prejit k poskytovately jinemu ani nemozu nemam na to abych kazdy mesic daval 500+ nekomu za internet . Hold chcu to doma sprovoznit aby to slo normalne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 www.speedtest.net nahoď výsledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 http://www.speedtest.net/result/2104383773.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 S tímhle netem se ani nedivím že ti to pořádně nejede a ještě k tomu když se použivá pc na internetu (filmy, stahování) Hold budeš muset něco obětovat, buď peníze za pořádnej net nebo hrani po livku, si vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Ja kdyz hraju na xboxu tak pocitac nemam zaply max bracha tam hraje to svoje zajebane wow :D Na výběr stejnak nemám :) a to je tak malá rychlost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Neco sem našel na xboxu jakejsi error report status kdyz sem zkousel testovat připojení . Před kabel W: 0000 - 000B X: 0000 - F001 Y: 20A8 - 4840 Z: 0000 - 0000 ID FFFF - FFFF L: 0015 - 10F0 Q: 8007 - 0435 T: Wired A: 192.168.1.6/255.255.255.0 G: 192.168.1.1 D: 192.168.1.1./0.0.0.0 Přes WiFi W: 0000-0021 X:0000-F001 Y:20A8-4840 Z:0000-0000 ID FFFF-FFFF L:0015-10F0 Q:0015-10F1 T:Wireless A: 192.168.1.6/255.255.255.0 G: 192.168.1.1 D: 192.168.1.1./0.0.0.0 N:kolaja.net S: WPA2 C: 6 PS: Vůbec nevím co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Další věc co by mohla poradit . Teť se mi stalo jeden si pořídil nový router a už ani na něho mi nejde se připojit a přitom to před tím než si koupil nový šlo . Mám menší nápad pomohlo by koupit nějakej nový router ? popřípadě jakej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 Nějaké rady . U mě změnit poskytovatele není možnost . Može to být routrem nebo bránou access pointem ( už je to 2 ten první nám zhořel ) je to jakejsi starej kráp AirLive 1120AP už prodávaj novější AirLive 5460AP Vádí moc když je routr a brána nostop zaplá ? :) od doby co máme internet tak je nonstop v zásuvce .. s tet sem slyšel že je dobré to na noc vypínat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Přídám eště fotky jak je zapojen ten routr a modem .. to bíle do access point je kabel ze střechy od příjmače ( tvar jak hřebínek mi to připomíná ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Teď jak už začala bývat zima tak ten internet stoji za velkou ( s prominutím ) piču . Blbe video na youtube na nejnižší kvalitu 2 sec video 10 sec načítaní a furt tak dokola , už mě to přinutilo tak se chci zeptat na nějaký pořádnej net v okolí uherského hradiště ( Boršice u Buchlovic ) Tak aby šlo HD Videa na youtube plynule xbox Live neblbnul jak sem popisoval vejš . Cena tak do 500,- Kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Tak sem pozjišťoval a zjistil že bydlím v zapadákově kde je možné jen Wifi Prostě je nehorázně pomalý youtube videa se nedaj sledovat ( 5sec video 10sec. načítaní ,pokud nechám načíst celé tak je to houby platné ,načte se to sice ,ale jakmile dam pustit tak to se jebne a jde to odznova s novým načitáním) V naší obci jsou jen Supro spol. s.r.o , Sitkom spol. s.r.o a Dat, s.r.o Dostaly jsme anténu od nich ( wifi přijmač ) viz foto Je ten internet nějak zrychlit prostě aby byly videa dívatelné atd.. Sitkom máme . Zkoušel jsem pohledat jaké je možné jíné připojení ale UPC apod.. nejde v naší obci vůbec jen samé Wifi , tak potřebuju prostě poradit jak ten internet co mám doma s rychlostí šneka zrychlit .. + měření teť a 3 měsíce staré hold zima je znát :D Ocením jakoukoliv radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Už mám nový net spíš jen anténu viz foto . Ale Live mi furt dělá to co vždycky akorát to už píše ať povolím poty ale ať povoluji co chci na routru tak to nepomáhá . Nějaká rada jak to udělat ? Veřejná IP u mě není možná . http://www.speedtest.net/result/2320404852.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 nikdo nic ? Bez veřejné není žádná šance ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.