adioflip Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ahoj, tento týden hodlám svému flasherovi poslat svůj Xbox na RGH, než tak udělám, chtěl bych se zeptat na to, zda mi půjdou hrát hry přímo z externího HDD, bez nutnosti tahat hru na můj malý 20 GB HDD v Xboxu. Taky by mi pomohlo, kdyby byl někdo tak hodný a napsal nějaké základní postupy např. v jakém souboru má být hra před tím, než ji budu chtít hrát, jakým programem to tahat na hdd a jak vůbec xbox s tímto systémem funguje. Děkuji za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 můžeš používat externí HDD toť vše co vím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 :-D to je hezký, ale tak děkuji :-) mne by to zajímalo, páč tu čtu, že každej to tahá do xboxu přes kabel a nikdo přes hdd :-) ocenil bych, kdyby mi to někdo polopaticky vysvětlil :-) třeba, že přetáhnu hru na exterák, zapojim do xboxu, najdu hru a dám play :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 hry fungují z externáku i interního hdd, hry budeš ukládat na disku do složky content/16x0/.... nebo treba do slozky Game/.... ve freestyle dashi si nastavíš cestu a ono ti to ty hry proskenuje a najde. hry nejsou v žádném formátu ale ty si stáhneš iso a to převedeš pomocí programu ISO2GOD nebo Xbox Image Browser a nakopirujes na ten externak. externak musi byt ve formatu Fat32 jinak ho xbox nevidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 takze chapu dobre, ze to bude normalni stazena iso hra stejne, jako jsem to ted delal, kdyz jsem to vypaloval a tu hru prevedu pomoci vyse zminenych programu, stahnu na hdd, strcim do xboxu, najdu cestu a hraju ? :-) jeste by mne zajimalo, kdyz chci hrat z dvd, tak jestli potrebuji flash jeste k tomu :-) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 jo, nebudes ji projizdet pres abgx ale normalne to prevedes pres ty programy a nakopirujes na disk, obnovis fsd a hry se ti nactou. RGH nema vliv na mechaniku tudiz pokud nemas flash mechaniky tak z mechaniky muzes hrat pouze origo. takze pokud budes chtit hrat z mechaniky tak budes potrebovat navic flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 jo, nebudes ji projizdet pres abgx ale normalne to prevedes pres ty programy a nakopirujes na disk, obnovis fsd a hry se ti nactou. RGH nema vliv na mechaniku tudiz pokud nemas flash mechaniky tak z mechaniky muzes hrat pouze origo. takze pokud budes chtit hrat z mechaniky tak budes potrebovat navic flash. dik a jak se obnovuje FSD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Zmáčkneš tlačítko xboxu na ovládači a zvolíš hned tu první položku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Chtěl bych se taky k tomuto tématu něco zeptat.Jakým způsobem dostanu hru na svůj hdd na xboxu,myslím tím že když si to vypálím na dvd,pujde to normálně nakopírovat(nainstalovat) na hdd?I když mám jenom flash lt 2.0.Stačí jenom to iso klasicky výpálit a nic nepřevádět,jak jsem četl výše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Hru na HDD nakopíruješ nejlépe před FTP kabel nebo pomocí flešky, ale i přes DVD by to šlo taky, ve FSD pak dáš extract DVD, ale XGD3 hry ti nemusí jet a taky by jsi k nim potřeboval IHAS vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Chtěl bych se taky k tomuto tématu něco zeptat.Jakým způsobem dostanu hru na svůj hdd na xboxu,myslím tím že když si to vypálím na dvd,pujde to normálně nakopírovat(nainstalovat) na hdd?I když mám jenom flash lt 2.0.Stačí jenom to iso klasicky výpálit a nic nepřevádět,jak jsem četl výše? Když nemáš RGH , tak nepiš do této sekce ! Pro tebe platí , že pokud máš xboxový interní HDD , tak můžeš normálně hru nainstalovat z DVD a hrát z HDD . DVD ale musí být stále v mechanice . Dupenka : On píše že má jen flash - nemá RGH ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Píše že je to k tématu, a u RGH taky můžeš hrát vypálené hry, ale rozjedeš jen ty hry podle tvého fleše, pokud ale má jen fleš, tak proč zrovna do tohohle topicu píše fakt nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Proč píši do téhle sekce?Protože mám opravdu jenom flash a jako zakladatel tohot tématu si chci také pořídit rgh ,takže asi proto.Jinak všem díky za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Když máš jen flash , tak jsi opravdu neměl svůj dotaz směrovat do této sekce . Jak vidíš , tak z toho byly jen zmatky a nedorozumění . S RGH neměl vůbec nic společného . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Takže asi příště bude lepší založit téma "budoucí začátečník s rgh"?No tak to bude na fóru zase bordel s tématy ,si myslím.Myslel jsem si ze je lepší se zeptat v podobném tématu,než zakládat nové.pro příště už vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Nevím proč se pořád dohaduješ !! Ptal jsi se takto : " Jakým způsobem dostanu hru na svůj hdd na xboxu,myslím tím že když si to vypálím na dvd,pujde to normálně nakopírovat(nainstalovat) na hdd?I když mám jenom flash lt 2.0.Stačí jenom to iso klasicky výpálit a nic nepřevádět,jak jsem četl výše? " Podstata otázky byla - KDYŽ MÁM JEN FLASH !! To opravdu nemělo s RGH nic společného . Až budeš mít RGH a budeš se ptát jestli můžeš takto instalovat hry na xbox s RGH , tak potom to teprve bude patřit sem . a neurážej se , když tě někdo upozorní na to že jsi při nejmenším způsobil nedorozumění - vidíš to na odpovědi Dupenky . Příště si odpusť o tom sáhodlouze diskutovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Chtěl bych se zeptat jak dostat na hdd hry typu arcade games a věci DLC pro hry... přes image browser vím, jak vkládat hry, ale jak na arcade a doplňkový věci ? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 arcade hry nakopirujes normalne do content/16x0 a dlc musi byt vzdy na internim disku protoze ma format fatx.. a kdyz mas hru nakopirovanou pres iso2god tak je cislo hry treba 5451080D/00000700/ zde je ta hra a dlc se kopiruji ze v te slozce napr. 5451080D vytvoris slozku 00000002 a do ni nakopirujes ten soubor dlc a hra ti to nacte nektere arcade se musi odemcit, to stejne i dlc, vhodny je k tomu program xm360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 neni to nutny ty dlc na interak fungujou i z exteraku mam hry v godu nevim jak je to u imgbrowseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 ano jdou i z externaku, ale nektery se mi na externaku tvarili jako trial aji kdyz sem je odemcel a na internaku to bylo v poho.. mozna to byl nejakej error jen u me :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.