Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Zdravím Vás.Skončila mi záruka a začínam se ohlížet po tom,jak nekupovat drahé hry.Našel jsem něco jako RGH.Nechci si doma pálit hry. Stáhnul jsem si hru zumba fitness(po rozbalení jsem měl dva soubory)jeden ISO a druhý DVD. Přes iso2good jsem to převedl a teď z toho mám 4D4A07DA (00007000) HDD v xku nemám jen ten 4GB. Tak se chci zeptat jestli potřebuji mít xbox nějak upravenej protože bych chtěl (ten soubor co mi vznikl)nahrát na flasku a z ní hrát pokud to teda jde.Koupil bych tuto http://www.alza.cz/sandisk-cruzer-pro-xbox-360-16gb-d179496.htm?kampan=zbozi.cz DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 No tak si nejprve konzoli musíš nechat upravit za cca 1300 Kč, pak můžeš kopírovat hry na tu flešku a hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 A teď by se asi nestalo nic kbybych to skusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 no abys spustil tyhle slozky tak podle me bys mel mit JTag nebo RGH.. pak je tady nejaky Wasabi ktery je pro me uplne na hov.., nevim jak je na tom funkcne a jeste neco, nazev si nevzpomenu ale je to nejak s pametovkou a podle me ta fleška kterou by sis chtel koupit tak je ve formatu fatx.. a abys mohl z flesky hrat s RGH tak by ta fleska musela bejt ve formatu fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 A co přesně si mám na ni upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 no že si tam za 1300,- necháš dát RGH čip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Dobře dobře.Takže ten RGH čip a flasku s fat 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 a nebylo by lepši koupit nějakej externí disk pokud máš peníze? mohl bys tam mít víc her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 A půjdou tak hrát všechny hry nebo jen ty co jsou na zakoupení na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 to by taky šlo ted disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 mužeš si stáhnout kteroukoliv hru, i ty co jsou normálně pouze na live najdeš na netu ke stažení pro RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuncka.A Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 to si stejně vlatně převedu tím iso2good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuncka.A
Zdravím Vás.Skončila mi záruka a začínam se ohlížet po tom,jak nekupovat drahé hry.Našel jsem něco jako RGH.Nechci si doma pálit hry.
Stáhnul jsem si hru zumba fitness(po rozbalení jsem měl dva soubory)jeden ISO a druhý DVD.
Přes iso2good jsem to převedl a teď z toho mám 4D4A07DA (00007000)
HDD v xku nemám jen ten 4GB.
Tak se chci zeptat jestli potřebuji mít xbox nějak upravenej protože bych chtěl (ten soubor co mi vznikl)nahrát na flasku a z ní hrát pokud to teda jde.Koupil bych tuto http://www.alza.cz/sandisk-cruzer-pro-xbox-360-16gb-d179496.htm?kampan=zbozi.cz DĚKUJI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.