Kuncka.A Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Zdravím Vás.Skončila mi záruka a začínam se ohlížet po tom,jak nekupovat drahé hry.Našel jsem něco jako RGH.Nechci si doma pálit hry. Stáhnul jsem si hru zumba fitness(po rozbalení jsem měl dva soubory)jeden ISO a druhý DVD. Přes iso2good jsem to převedl a teď z toho mám 4D4A07DA (00007000) HDD v xku nemám jen ten 4GB. Tak se chci zeptat jestli potřebuji mít xbox nějak upravenej protože bych chtěl (ten soubor co mi vznikl)nahrát na flasku a z ní hrát pokud to teda jde.Koupil bych tuto http://www.alza.cz/sandisk-cruzer-pro-xbox-360-16gb-d179496.htm?kampan=zbozi.cz DĚKUJI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dupenka Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 No tak si nejprve konzoli musíš nechat upravit za cca 1300 Kč, pak můžeš kopírovat hry na tu flešku a hrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuncka.A Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 A teď by se asi nestalo nic kbybych to skusil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dany_ Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 no abys spustil tyhle slozky tak podle me bys mel mit JTag nebo RGH.. pak je tady nejaky Wasabi ktery je pro me uplne na hov.., nevim jak je na tom funkcne a jeste neco, nazev si nevzpomenu ale je to nejak s pametovkou a podle me ta fleška kterou by sis chtel koupit tak je ve formatu fatx.. a abys mohl z flesky hrat s RGH tak by ta fleska musela bejt ve formatu fat32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuncka.A Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 A co přesně si mám na ni upravit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dany_ Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 no že si tam za 1300,- necháš dát RGH čip :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuncka.A Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 Dobře dobře.Takže ten RGH čip a flasku s fat 32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dany_ Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 a nebylo by lepši koupit nějakej externí disk pokud máš peníze? mohl bys tam mít víc her. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuncka.A Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 A půjdou tak hrát všechny hry nebo jen ty co jsou na zakoupení na live Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuncka.A Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 to by taky šlo ted disk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dany_ Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 mužeš si stáhnout kteroukoliv hru, i ty co jsou normálně pouze na live najdeš na netu ke stažení pro RGH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kuncka.A Posted July 8, 2012 Author Report Share Posted July 8, 2012 to si stejně vlatně převedu tím iso2good Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kuncka.A
Zdravím Vás.Skončila mi záruka a začínam se ohlížet po tom,jak nekupovat drahé hry.Našel jsem něco jako RGH.Nechci si doma pálit hry.
Stáhnul jsem si hru zumba fitness(po rozbalení jsem měl dva soubory)jeden ISO a druhý DVD.
Přes iso2good jsem to převedl a teď z toho mám 4D4A07DA (00007000)
HDD v xku nemám jen ten 4GB.
Tak se chci zeptat jestli potřebuji mít xbox nějak upravenej protože bych chtěl (ten soubor co mi vznikl)nahrát na flasku a z ní hrát pokud to teda jde.Koupil bych tuto http://www.alza.cz/sandisk-cruzer-pro-xbox-360-16gb-d179496.htm?kampan=zbozi.cz DĚKUJI
11 answers to this question
Recommended Posts