DitR010 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Hledám lidi na hraní Gran Turisma 5 po netu a sdílení různých rad na GT5 atd..Můžeme udělat i nějaký team nebo něco. Můj PSN nick - DitR010 Přidávejte si mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 můj nick DeadDriverCZ přidej si mě já dneska na PSN nebudu jedu B-spac 24H :D takže budu online až zítra touhle dobou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Ahoj, muj nick: sekicczech klidne si me pridejte, jak je cas tak dam GT5 :) ale jsem zacatecnik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyn00 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Taky hraju gt5 akorát teda nevím kde si vás mám uložit, prozradí mi to někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 v zakladnim menu PS3 das "friends" pak "add a friend" do policka "To" napises PSN nick toho koho chces pridat a odesles. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Můj je stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.