zuzy Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Ahoj, Vím, že formát Cso je zkomprimovaný formát ISO. Můžem mi někdo říct, jestli má smysl to komprimovat do formátu CSO??? Je znát zpomalení při hraní?? Nebo je hra zpomalená jenom při načítání?? Může hra způsobovat problém, když bude ve formátu CSO a ne v ISO??? Poznám to, když mám kartu San Disc 4GB Ultra II ??? Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ISO:Větší,spolehlivější,zadny zasekavani, CSO:Menší,někdy nekvalitní-posuď sám,zasekava se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 1. já preferuji cso 2. mě zatím všechny hry jely normálně a navíc to šetří místo 3. avšak existují hry, které ve formátu cso se sekají nebo mají nějakou chybu (např brání dál ve hře) , ale takových her je velmi málo, já bych řekl tak do 10,a když se ve me v úvahu kolik je her, tak je to zanedbatelné množství PS: vycházím ze svých zkušeností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 CSo - mě osobně se NIKDY nezasekávalo, mnohem menší velikost (sekalo se snad jednou a to když sem hrál GTA VCS Multiplayer na kartě naformátovaný na Magic Memory Stick :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 CSo - mě osobně se NIKDY nezasekávalo, mnohem menší velikost (sekalo se snad jednou a to když sem hrál GTA VCS Multiplayer na kartě naformátovaný na Magic Memory Stick :lol:) já cejtil lagy při rychlé jízdě... ... hlawně ISO...někdy CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 mám ISO FULLUMD The Sims Castaway 944 Mb a CSO FULLUMD The Sims Castaway 303 Mb... tak nevim co je lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 podle mýho je to závislý na kartě... jestli máš s pomalym zápisem a cso, tak se gamesa může zasekávat i v průběhu hraní... příklad: Test Drive Unlimited, když jsem jel fakt rychle, tak se mapa tak úplně nenačítala, tak jsem skončil v moři uprostřed města :) ale zasejc jestli máš kartu s rychlym zápisem (Sandisk, Sony original ), tak si myslim, že Ti komprimace do cso nemůže nějako vadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 treba si uvedomit ze CPU musi citat z karty rozpakovavat a este aj hybat hru takze hra co vytazuje psp na 80-100% bude v cso lagovat. To iste plati aj pre pomalu kartu,kedze prisun udajov trva dlhsie cely proces je pomalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Ja sem na toto sekani dost haklivy :) mam 50% ISO a 50% CSO ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Ja osobne mam suprovy zkusenosti s cso, myslim ze je to v pohode, protoze se na tom da usetrit fakt dost misto. Problem jsem mel jenom u GTA VCS kdyz jsem jel rychlejs a nacitala se mapa, jinak ale zadnej problem. Proste ja osobne kazdou hru orezu jak to de, ale ne tak aby ztracela na obsahu. tj. ze ripnu update a dam pryc ostatni jazyky krome angliny a pak hned par MB nebo dokonce par set MB k dobru a to se vyplati. Jinak jedina malickost jsou delsi loadingy, ale stejne to je zanedbatelny. Osobne proste doporucim a i to tak delam, ze kazdou hru automaticky ripnu(dam pryc update a ty jazyky..) a hodim do cso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ja pouzivam jenom ISO mozna se u me najde tak 5-10 CSO jednou sem si zkomprimoval FULL GTA VCS na CSO a asi po 2min sem to muel vypnou, sekalo se to jak sviňa od ty doby se*u na SCO a jen ISO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 ja pouzivam jenom ISO mozna se u me najde tak 5-10 CSO jednou sem si zkomprimoval FULL GTA VCS na CSO a asi po 2min sem to muel vypnou, sekalo se to jak sviňa od ty doby se*u na SCO a jen ISO :) Presne hraju take jen na ISO, ale s CSO jsem take nemel problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Ja osobne mam suprovy zkusenosti s cso, myslim ze je to v pohode, protoze se na tom da usetrit fakt dost misto. Problem jsem mel jenom u GTA VCS kdyz jsem jel rychlejs a nacitala se mapa, jinak ale zadnej problem. Proste ja osobne kazdou hru orezu jak to de, ale ne tak aby ztracela na obsahu. tj. ze ripnu update a dam pryc ostatni jazyky krome angliny a pak hned par MB nebo dokonce par set MB k dobru a to se vyplati. Jinak jedina malickost jsou delsi loadingy, ale stejne to je zanedbatelny. Osobne proste doporucim a i to tak delam, ze kazdou hru automaticky ripnu(dam pryc update a ty jazyky..) a hodim do cso. Čus... Přes co ty hry RIPneš??? Já mám akorát program, který změni ISO na CSO a obráceně. Případně oddělí videa a zvuky, ale další neumí. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Čus...Přes co ty hry RIPneš??? Já mám akorát program, který změni ISO na CSO a obráceně. Případně oddělí videa a zvuky, ale další neumí. ZUZY http://console-forum.cz/showthread.php?t=8881 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.