Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Online Pass

IceBlade

Otázka

Chci se zeptat: mám podělaný starý PS3, a tak jsem koupil nový, ale nastal takový problém - mám na tom starém pozadávané všechny kódy do her na Online Pass. Půjdou nějak ty online passy předělat na novou konzoli nebo budu muset případně koupit ze Storu?

PS: stará konzole se na chvíli rozjede, jen se na ní nedá hrát, protože je podělané teplotní čidlo...

Díky moc za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj, jde to, tady se přihlaš https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?e=loginError

a zde zadej svoje udaje k PSN,pak najed do media a tam nekde bude deactivate all systems, coz ti deaktivuje vsechny systemy,na kterém je tvuj ucet a na svem nove PS3 si zadáš svuj PSN ucet a pak dáš v acc managment activate system v game... ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

A když jsem se už na novém PS3 přihlásil na ten účet, tak dám pouze deaktivovat ten starý PS3 a mělo by to jít, chápu to správně, jo? A ještě radši se ptám, jde to na nestažené hry, ale na hry koupené normálně v obchodě (neboli s CD)

Díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže když si všechny deaktivuju, tak pak je akorát na nové konzoli všechny pozadávám znovu a bude to fungovat (jen na váš dotaz - já jsem právě ze Storu nic nestahoval, koupil jsem CD a zadal kód z CD z manuálu ;) )

Stará je FAT 40GB a nová je SLIM 320GB

Odkaz ke komentáři

• 0

me nic nenapadá jak nejjednodušší by se mi zdálo to s ve starym odhlasit a nechat ho na to zapomenout kompletním vymazaním všeho a pak ty udaje naklikat v novym ale nvm jestli to bude fungovat

Odkaz ke komentáři

• 0

ted musim souhlasit už to jednou stažený je takže pokud profil v novym ps3 normalne funguje tak jdi na psn a nahoře vedle hledaní atd... je zalozka downloads no a tam stahni znova co potrebujes

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale já jsem ten kód z nikama před tím nestahoval, takže to ve stažených nemám, já jsem koupil hru a tam u toho kód byl, tak ten jsem zadal, nic jsem nestahoval. Sorry, moc tomu extra nerozumim, takže na mě musíte pomalu ;)

Jakože když se tam mrknu, tak tam třeba je NHL 11 Online Pass, tak ten jsem stáhnul, ale bohužel tuto hru nemám zrovna u sebe, takže to nemohu zkusit, ale pak třeba z F1 2011 když chcu zadat, tak to ve stažených není... může to být třeba i proto, že to má být nějaký VIP Pass???

Vím že je to se mnou těžké ;), ale když tam není v těch downloads ten pass z F1 tak co? To co tam je, to NHLko, to vyzkouším ve čtvrtek až ji tu budu mít jestli to jde, ale zbytek co? Děkuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu