Jump to content
  • 0

Online Pass

IceBlade

Question

Chci se zeptat: mám podělaný starý PS3, a tak jsem koupil nový, ale nastal takový problém - mám na tom starém pozadávané všechny kódy do her na Online Pass. Půjdou nějak ty online passy předělat na novou konzoli nebo budu muset případně koupit ze Storu?

PS: stará konzole se na chvíli rozjede, jen se na ní nedá hrát, protože je podělané teplotní čidlo...

Díky moc za odpověď

25 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ahoj, jde to, tady se přihlaš https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?e=loginError

a zde zadej svoje udaje k PSN,pak najed do media a tam nekde bude deactivate all systems, coz ti deaktivuje vsechny systemy,na kterém je tvuj ucet a na svem nove PS3 si zadáš svuj PSN ucet a pak dáš v acc managment activate system v game... ;)

• 0

Ale já jsem ten kód z nikama před tím nestahoval, takže to ve stažených nemám, já jsem koupil hru a tam u toho kód byl, tak ten jsem zadal, nic jsem nestahoval. Sorry, moc tomu extra nerozumim, takže na mě musíte pomalu ;)

Jakože když se tam mrknu, tak tam třeba je NHL 11 Online Pass, tak ten jsem stáhnul, ale bohužel tuto hru nemám zrovna u sebe, takže to nemohu zkusit, ale pak třeba z F1 2011 když chcu zadat, tak to ve stažených není... může to být třeba i proto, že to má být nějaký VIP Pass???

Vím že je to se mnou těžké ;), ale když tam není v těch downloads ten pass z F1 tak co? To co tam je, to NHLko, to vyzkouším ve čtvrtek až ji tu budu mít jestli to jde, ale zbytek co? Děkuji