ondra15 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Čaute, koupil jsem si ps3 a nemám s tím žádné zkušenosti. Potřeboval bych prosím vás vysvětlit, jak funguje to ps+. Vím že to tu je vše popsané, ale pořád si nejsem jisty jak je to s těma hrama. Dejme tomu že si ps+ zaplatím na rok. Budu si pak moct stáhnout jakou koliv hru zadarmo? (Battlefield 3, GoW atd.) nebo tam budou určené hry, které si budu moct stáhnout, aniž bych si vybral sam které chci ? Popřípadě stahle hry mi zůstanou jen po dobu aktivního ps+? :roll: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Muzes vybirat pouze z nabidky her na ktere je aktualne 100% sleva v ramci PS+. Zkus si procist FAQ: console-forum.net/tema/144256-ps-faq-ctete-nez-polozite-otazku?p=1259660#post1259660. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra15 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Muzes vybirat pouze z nabidky her na ktere je aktualne 100% sleva v ramci PS+. Zkus si procist FAQ: console-forum.net/tema/144256-ps-faq-ctete-nez-polozite-otazku?p=1259660#post1259660. To už jsem právě pročítal a moc jsem to z toho nepochopil. A jak poznám na které hry je 100% sleva ? je možnost že ta sleva bude i na BF3, GoW 3 a tokové hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 U her na které je 100% sleva je uvedeno Free - PlayStation Plus Exclusive a podobně.Co jinak hraješ za hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra15 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 U her na které je 100% sleva je uvedeno Free - PlayStation Plus Exclusive a podobně.Co jinak hraješ za hry? ok, dík. Free exclusive je zrovna u battlefieldu 3. Jinak mám xbox a hraju většinou battlefield, cod a takové ty střilečky, ps3 jsem si koupil abych mohl hrát i online. Takže chci bf 3, god of war, tony hawka atd. Zatím mám jen gran turismo 5 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Pokud mas zalozeny profil, tak se staci podivat do PS Storu, kde je primo polozka PS Plus, kde najdes aktualni nabidku slev a veci zdarma. Mas pravdu, ze to ve FAQ neni. Prislo mi to jasne, ale chapu, ze pro novacka to muze byt matouci. Diky za poznamku pridam to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra15 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Pokud mas zalozeny profil, tak se staci podivat do PS Storu, kde je primo polozka PS Plus, kde najdes aktualni nabidku slev a veci zdarma.Mas pravdu, ze to ve FAQ neni. Prislo mi to jasne, ale chapu, ze pro novacka to muze byt matouci. Diky za poznamku pridam to tam. a ještě prosím tě, kolik těch her a jak často je můžu stahovat ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 co se zkusit ohlédnout po netu http://ps3.novinky.org/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Můžeš stahovat všechno co ti PS Plus nabízí, jsi limitovaný jenom její nabídkou, takže klidně využij všechno. Na základě těchno otázek jsem aktualizoval FAQ. Kdyžtak se zkus podívat, jestli už je to z toho jasnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra15 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Můžeš stahovat všechno co ti PS Plus nabízí, jsi limitovaný jenom její nabídkou, takže klidně využij všechno.Na základě těchno otázek jsem aktualizoval FAQ. Kdyžtak se zkus podívat, jestli už je to z toho jasnější. Teď už to chápu, díky za vysvětlení a z FAQ už to taky jde pochopit. Škoda že si nemůžu hry vybírat sám, na tom ps+ jsou zrovna hry, které ani hrát nechci. Ale do budoucna už vím jak to funguje. tak ještě jednou díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Není zač. Myslím, že výběr je docela bohatý. Jestli najdu seznam her, které už jsem díky PS+ od začátku roku stáhnul, tak ho sem napíšu, abych nalákal. Je to s u p e r. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.