Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

filmy na psp

SVstiivR

Otázka

stiahol som viacero  filmov vo formate mp4 a  nejdu mi ,  mam v psp  aj jeden videoklip taktiež vo formate mp4 a ten mi ide

...ešte jeden problem :D...neviem ako sa  vola program ktory mi umožni  sputenie ISO hier , poprosil by som link kde to rovno stiahnem :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Stáhnuté videa z internetu ti i když jsou v mp4 nemusí vždy jet, musíš si je překonvertovat sám.

6.20 PRO B10 Pernament

nechce mi nič otvoriť , na  všetko mi napiše corrupted data , predtym mi to nerobilo .... chcem nainštalovať cfw  lme  a nemôžem :/ ... skusil som už stiahnuť viac toho ale nepodarilo sa mi ,,,  nevyznam sa  v  tom prosim pomôžte mi :D

Odkaz ke komentáři

• 0

ani neviem čo to je ,,, verzia 6.60 ?  takže mam nainštalovať ofw 6.20 alebo ofw6.60 ?  vobec sa v tom nevyznam preto take hlupe otazky :D... psp mam  ešte len tyždeň :D prredtym som niekde na uložto našiel (teraz to už neviem najsť ) cfw a lme ale pod inym nazvom a  fungovali mi iso hry , a predvčerom mi  už  hry nechcelo načitať , ide mi už iba hra z disku 

Odkaz ke komentáři

• 0
No tak jasně, že ti nepujde spustit Update (Downgrade) z vyšší verze na nižší. Hele dej si tam 6.60 PRO B10 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 a budeš mít po problému s ISO hrama.

stiahol som to hodil som to do priečinku game a zas len corrupted data

Odkaz ke komentáři

• 0
hele jak to tam dáváš?? Ofoť to a postni mi sem obrázky, protože to musí jít.
normalne to tam hadžem tak ako aj predtym , predtym to šlo a teraz mi zrazu vymazalo všetky hry a nič mi tam nechce prijmať , na všetko mi napiše corrupted data :/ už na to nemam nervy :cry:
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu