SVstiivR Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 stiahol som viacero filmov vo formate mp4 a nejdu mi , mam v psp aj jeden videoklip taktiež vo formate mp4 a ten mi ide ...ešte jeden problem :D...neviem ako sa vola program ktory mi umožni sputenie ISO hier , poprosil by som link kde to rovno stiahnem :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Stáhnuté videa z internetu ti i když jsou v mp4 nemusí vždy jet, musíš si je překonvertovat sám. 6.20 PRO B10 Pernament Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 videa doporučuju konvertovat v programu xvid4psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Stáhnuté videa z internetu ti i když jsou v mp4 nemusí vždy jet, musíš si je překonvertovat sám. 6.20 PRO B10 Pernament nechce mi nič otvoriť , na všetko mi napiše corrupted data , predtym mi to nerobilo .... chcem nainštalovať cfw lme a nemôžem :/ ... skusil som už stiahnuť viac toho ale nepodarilo sa mi ,,, nevyznam sa v tom prosim pomôžte mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Napiš co máš za fw v psp a když tak prvně nainstaluj ofw 6.20 a pak ten cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 ani neviem čo to je ,,, verzia 6.60 ? takže mam nainštalovať ofw 6.20 alebo ofw6.60 ? vobec sa v tom nevyznam preto take hlupe otazky :D... psp mam ešte len tyždeň :D prredtym som niekde na uložto našiel (teraz to už neviem najsť ) cfw a lme ale pod inym nazvom a fungovali mi iso hry , a predvčerom mi už hry nechcelo načitať , ide mi už iba hra z disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 stiahol som ofw 6.20 hodil som to do priečinku game a zas len corrupted data :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 No tak jasně, že ti nepujde spustit Update (Downgrade) z vyšší verze na nižší. Hele dej si tam 6.60 PRO B10 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 a budeš mít po problému s ISO hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 No tak jasně, že ti nepujde spustit Update (Downgrade) z vyšší verze na nižší. Hele dej si tam 6.60 PRO B10 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 a budeš mít po problému s ISO hrama. stiahol som to hodil som to do priečinku game a zas len corrupted data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 hele jak to tam dáváš?? Ofoť to a postni mi sem obrázky, protože to musí jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 hele jak to tam dáváš?? Ofoť to a postni mi sem obrázky, protože to musí jít. normalne to tam hadžem tak ako aj predtym , predtym to šlo a teraz mi zrazu vymazalo všetky hry a nič mi tam nechce prijmať , na všetko mi napiše corrupted data :/ už na to nemam nervy :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 To ti nevymazalo všechny hry, pouze nemáš spuštěný CFW, prostě stáhni ten 6.60 PRO B10, připoj PSP k PC, složku PSPUPDATE a fastrecovery překopíruj do PSP/GAME a v PSP to spusť (ten UPDATE). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 už mi nechce pripojiť psp k pc :/... otvori mi iba pamätovu kartu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 a co bys chtěl mit pripojeneho vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 a co bys chtěl mit pripojeneho vic? no ma to otvoriť aj psp , kde je priečinok game , aby som tam mohol hodiť tie stiahnute programi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 to, co se ti otevře, je vždy pamětová karta...tam mas složky game,iso apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SVstiivR Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 neviem nejak mi to blbne , už mi to načitalo , ale neda sa otvoriť žiadna zložka na karte ... skušal som aj formatovať kartu a ajtak nič :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 don Corleone Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Ten MP4 soubor musí mít určitý parametry, Googluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SVstiivR
stiahol som viacero filmov vo formate mp4 a nejdu mi , mam v psp aj jeden videoklip taktiež vo formate mp4 a ten mi ide
...ešte jeden problem :D...neviem ako sa vola program ktory mi umožni sputenie ISO hier , poprosil by som link kde to rovno stiahnem :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.