Laparoskop Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Ahoj, nenajde se někdo z Prahy, kdo mi flešne psp? Děkuji Vám . Ale jen někdo, kdo se vyzná všeobecně ohledně psp, ne je ohledně fleše. Je to 3004, GEN-C 5.03. Děkuji Vám. Zaplatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Ahoj, hele to PSP už flashlý máš, pokud je za těmi čísly něco napsaný jako v tvé případě, tak to už je CFW (HEN), ale doporučuju ti aktualizovat na nejnovější flash, protože na tomto co máš nefungují některé novější hry. A neboj, to zvládneš sám a ještě ušetříš prachy. Prostě stačí aby jsi si aktualizoval na firmware na 6.20 http://www.mediafire.com/?1avmq44p76dkc3y stáhni to, rozbal to a soubor EBOOT.PBP překopíruj do PSP/GAME/UPDATE (tuhle složku tam musíš nejdříve vytvořit). A poté si tam dej 6.20 PRO B10 Permanent http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Jestli budeš postupovat podle návodu nic se nestane s tvým pspckem (viz odkaz martin). Hry si stahujes do slozky ISO hned na pamětovku (vsechno je v tutorialu). Hry stahuji v raru, iso, cso (rar se tam dava nerozbaleny). :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Děkuju za odpovědi... Dnes jsem se vrátil z dovolené, tak se omlouvám, že jsem dřív neodepsal... Ale dal jsem Default settings na psp, a ted nevim co, jelikož se mi po připojení psp objeví jen 3 složky, nevíte co s tím prosím? Děkuji Vám mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 s formatuj si kartu vpsspcku.. a pripoj k pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Super, už by to mohlo jet :) , děkuju Vám mockrát :) oboum, a chci se zeptat, ted už mám jen version 5.03, tak půjde ten návod od martina i na toto? Děkuju mockrát :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 musis si stahnout ten OFW 6.20 az tam budes mit 6.20 tak stačí postupovat podle navodu pozor tech navodu je tam vic (ten na tvuj flash je nekde dole). Pak ta pujde urcitě. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Laparoskop
Ahoj, nenajde se někdo z Prahy, kdo mi flešne psp? Děkuji Vám . Ale jen někdo, kdo se vyzná všeobecně ohledně psp, ne je ohledně fleše. Je to 3004, GEN-C 5.03. Děkuji Vám. Zaplatím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.