XTRAX Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Co rikate na hru Spec Ops - The Lne ? Libi se Vam ci naopak. Me osobni hodnoceni po chvilce hrani - propadak. Ani se mi nechce pokracovat, ale co kdyz dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Mě se demo líbilo,asi nemá cenu hodnotit hru po chvilce hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiba CZE Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Mě se singleplayer líbil, hra má 4 různé konce. Já osobně hru dohrál se dvěma různými konci. Děj celé hry se odehrává v Dubaji tak to může někoho časem začít nudit. Krycí systém stejný jako v GoW nebo Ghost recon Future solder. Arzenál zbraní je rozmanitý, horší je to s náboji, těch je fakt málo. Nejednou se mi stalo že jsem do přímé konfrontace s kopou protivníků měl v zásobníku pár nábojů. Takže sbírání zbraní a munice po protivnících je skoro samozřejmost. Zvuk a hudba ve hře na výbornou. Multiplayer jsem hrál cca dvě hodiny. klasický DM,TDM..problém s balance systémem jsem nezaznamenal a že by se hra sekala taky ne. uvidíme jestli se hra chytne a jak početnou komunitu bude online mít. hodnocení: 85% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Hra má téma zde: http://console-forum.net/tema/144070-spec-ops-the-line LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts