marous01 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) Čauky chtěl bych se zeptat jestli jde dostat do FIFI 13 jinýho komentatora(třeba angl.fran.něm atd...)když mám českou verzi,v předchozích verzích to šlo,nevíte jestli to jde aj v 13 a kdyby to šlo,tak kde to stáhnout!dík za odpověd Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem marous01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Tak Fifa 13 to je opet perla, jak nekdo muze vubec vydat tehle polotovar nikdy nepochopim. Tolik bugu a k tomu jeste ten novy uzasny glitch, ktery hned promenil ultimate team na prakticky nehratelny. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Nehroť to tak, bugy to sice má, ale jinak je to skvělá hra, která hodně pokročila kupředu ! Jaký glitch v ultimate teamu máš na mysli? UT sice moc nehraju, ale nic takového jsem tam neobjevil, tak zkus být konkrétní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Oni na ten bug totiz prisli az tenhle tyden. Ja nechci o tom moc mluvit, ale jedna o to, ze prihlasit guesta a udelas urcitou vec. Hned jak padne gol, tak hra automaticky toho poctiveho hrace odpoji. Kdyz ten glitcher da prvni gol, dostane vyhru a ten druhy prohru, kdyz glitcher dostane gol, hra se ukonci, ten co hraje poctive vyhru nedostane, jako by nikdy nehral. Glitcher prohru nedostane a navic dostane jeste mince. Nemuzu si pomoct ale UT je tenhle rok pruser za pruserem a je zatim jednoznacne nejhorsi co kdy byl. Normalni hra je dobra, zadneho problemu jsem si nevsiml, ale UT to je neco. :D Vcera to pouzili 3 lidi ze 4, velice tezky to nehrotit, kdyz si nemuzu ani zahrat. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) Ještě že nehraju UT s guestem. :D ...Nejlepší bude napsat přímo na EA. Musí se na ně tlačit. V normální hře píská čisté zákroky jako penaltu, to se mi moc nezamlouvá :dozey: A ta morálka týmu si taky dělá co chce, nejde podávat konzistentní výkony. Jak fifka nechce, tak prostě nevyhraješ, hráči přestanou nabíhat, bránit a stojí tam jak na koupališti, neuděláš nic. Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Ja jsem to asi spatne napsal, ty nehrajes s guestem, ale tvuj souper, co glitchuje s nim hraje. Psal jsem to na EA foru, ale velmi rychle jsem dostal ban na den, takze si nejsem moc jisty, jestli EA bude spechat s opravenim. :( Ten rozhodci to je stale to same dokola. :D Plus, jestli si si vsiml tak levy obrance pri vykopu soupere stoji nekde kolem vlastniho vapna. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Mám tedy originálku FIFA 13. A přes creation centre vše vytvořím. Natáhnu do FIFY. Stáhnu. Ale abych mohl hrát kariéru jako takovou, tak jsem si musel koupit za 160mpts (což není tolik) balíček. A vše fachčí parádně. Jsem nadmíru spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 ahoj chci se zeptat? jde nejak poznat na rapid share ceska verze fifi 13 pri zazani fifa 13 cz a podobne se my to bozel nepovedlo (verze pro xbox ) dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 například Dragon je česká verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 dik uz jsem to nasel-to si zapamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drtiovce Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Ahoj, mám xbox 360 s RGH a mám takový problém ve fifa 13, hraju kariéru za trenéra už třetí sezónu. A najednou se mi to k jednomu datu vždy sekne, napíše to "fatal crash interupted" a spadne to dodashboardu. Stalo se to ihned po návratu hráčů z hostování na začátku sezóny v přestupovém období. Když kliknu na příchozí hráče v kolonce nakup/prodej tak to skončí stejně jako když hra dojde do toho určitého data. Zkoušel jsem načíst starý save, ale když to došlo do toho data, tak to zase spadlo. Nevíte čím to může být? Neřešil někdo podobný problém? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drtiovce Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Nikdo neměl podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarfa Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Zdravim, dám 500 tomu kdo mi vypálí 2x fifu 1x v CZ a 1x v AJ a nebo 2x v CZ jazyce. Nechci si kupovat ani vypalovačku, ani RGH- Pro více info mi prosím piště do PM adresu a tak dále sdělím. Díky moc ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Já jsem ho měl na konci přestupového období. Načti si save , ve kterém jsi ještě v přestupovém období nikoho nekoupil a jeď to znova a zkus koupit jiné hráče nebo žádné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheese Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Mám dotaz nevíte jak je to s tím patchem? Kariera se mi ve 3.sezoně k jednomu datu sekne a zamrzne celej xbox a nevím co s tím... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 cheese - mě se to stane dřív, než se dostanu do hlavního menu.. hned jak se ukáže Lionel Messi to zamrzne.. nejspíš to bude chyba hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablabla16 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 [h=5]Zdravím. Nejde mi spustit FIFA 13 na xbox 360. Pustím, vše nabíhá ok. Pak se objeví: "Aktualizuji Katalog EAS FC..." a dál ani ťuk. Zatuhne. Poradíte někdo co s tím?[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JollyJoker1468625902 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Zdravím. Nejde mi spustit FIFA 13 na xbox 360. Pustím, vše nabíhá ok. Pak se objeví: "Aktualizuji Katalog EAS FC..." a dál ani ťuk. Zatuhne. Poradíte někdo co s tím? Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Hledáme spoluhráče do týmu! Hlašte se zde: https://www.facebook.com/groups/399023146792959/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Stává se vám taky, že normálně během zápasu uslyšíte jako kdyby zvonek u dveří ? :D ... stává se mi to skoro v každém zápase a netuším vůbec co to je ... Ps: Ne nikdo nám na dveře nezvoní a halucinace taky nemám :) ... jediná hra která to dělá je právě FIFA 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 A nezvoní ti jen v uších? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 lidi, orientujete se někdo v ea sports areně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 A nezvoní ti jen v uších? :) byl bych moc rád, kdyby to tak bylo ale slyší to i jiní lidé, když hrajeme proti sobě :D ... prostě nechápu hrajeme hrajeme a najednou slabej zvonek ve hře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Stává se vám taky, že normálně během zápasu uslyšíte jako kdyby zvonek u dveří ? :D ... stává se mi to skoro v každém zápase a netuším vůbec co to je ...Ps: Ne nikdo nám na dveře nezvoní a halucinace taky nemám :) ... jediná hra která to dělá je právě FIFA 13Můžu tuto hlášku prosím postnout na facebook? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 byl bych moc rád, kdyby to tak bylo ale slyší to i jiní lidé, když hrajeme proti sobě :D ... prostě nechápu hrajeme hrajeme a najednou slabej zvonek ve hře :D Nehraješ náhodou s Peltou a není to cinklé? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.