Cartman182 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Můžu tuto hlášku prosím postnout na facebook? To není hláška to je realita :D ale klidně :D vena : :D ne nehraji, zkusím nahrát normálně zvuk ze zápasu třeba na mobil a pak to hodím někam na net :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 čau. hraji karieru a zajímalo by mě kdy se dostanu k lize mistrů, jednu sezonu uz sme dokoncil a skončil sem první ale pak v kalendári projedu dál a zase odznovu. liga mistrů je az ve druhe sezone nebo jak? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheese Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Pokud jsis nezvolil v úvodu že chceš hrát evropskou ligu,tak LM je až od druhé sezóny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Ve Fifa 13 je liga mistru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 když hraješ kariéru tak hraješ napřed ligu, k tomu dostaneš nabídku na nároďák nějakej.. a další sezónu máš ligu mistrů když budeš v tabulce prvních několik míst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Teprve teď jsem se dozvěděl,že record pro FIFU je 189:0 pokud tedy máte už všechny Achievmenty za sebou tak máte co překonávat. Nebo tento record na Skill v driblingu : Takže máte na čem pracovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhlos Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 ahojte všichni. potřebuju poradit chci hrát Fifa13 online co všechno musím koupit abych mohl hrát online, prý nějaké zlaté členství a nějaké body k tomu,abch mohl hrát online,,pls poradíte mi kde to koupit a jak se to přesně vubec jmenuje ? Díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Stač mít Xbox live gold členství a FIFU 13 s online passem :) a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxtaj Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Koupit si xbox ( LIFE ) :D gold clenství a k tomu bud sehnat použitou hru a koupit online pass na aukru nebo koupit uplně novou hru kdekoliv budeš chtít ( online pass je pokaždé v každé nové hře ) :-) Jinak ten online pass se dá použít jen jednou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Stahnul jsem fifu v CZ ale jdou jenom titulky.Zvuk nejde zadnej jak v cestine tak jinym jazyce.Co stim?Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Mám Xbox Slim nově po RGH úpravě a stáhnul jsem si Cz verzi hry (dragon). Upravil v ISO2GOD a zkopíroval do konzole. Než začnu hrát sezónu, zajímalo by mě, jak stáhnu aktualizace hry a soupisek, když mám blokované XBLive? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 taky by mě to zajímalo aktualizace soupisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 ahojte všichni. potřebuju poradit chci hrát Fifa13 online co všechno musím koupit abych mohl hrát online, prý nějaké zlaté členství a nějaké body k tomu,abch mohl hrát online,,pls poradíte mi kde to koupit a jak se to přesně vubec jmenuje ? Díky za info.... nejlepší je hrát fifu na ps 3 tam online máš zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 nechápu proč ten fotbal dělají tak rychlý, není to reálné aby hráš bez balonu napadal vždy ve sprintu, hlavně v multiplayeru, nedá se v klidu tvořit hra a vše musím dělat na jeden dotek, = velké zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 mám takovej problém.. mám rozehrátou kariéru a na konci první kariéry, jak se začne načítat druhá tak se sekne cely xko a nejde nic než xko zapnout a vypnout. dost mě to sere. nemá někdo stejnej problém? hru jsem komplet smazal, nastavení, save, celou složku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss1893 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Nevite nekdo kdy ma vyjit aktualizace soupisek po zimnich prestupech?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Nevite nekdo kdy ma vyjit aktualizace soupisek po zimnich prestupech?? ta už je dávno venku.. bud stáhneš z live nebo stáhneš z netu, upravis pres program modio a nakopirujes do xboxu. prave ale ty novy soupisky mi delaly bordel ze se mi neukazoval balon a navic chybel treba drogba u turku ale dnes sem nasel na netu nejaky novy soupisky a uz to slape jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ribees Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 ta už je dávno venku.. bud stáhneš z live nebo stáhneš z netu, upravis pres program modio a nakopirujes do xboxu. prave ale ty novy soupisky mi delaly bordel ze se mi neukazoval balon a navic chybel treba drogba u turku ale dnes sem nasel na netu nejaky novy soupisky a uz to slape jak má Mám RGH, takže na live se nedostanu. Můžu poprosit o stručný návod, jak stáhnu aktulializace hry vč. soupisek a hodím do Xka? Určitě to ocení více lidí...Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 čaute můžete mi hodit do pm funkční odkaz na ty nove soupisky hledal jsem to na googlu ale vůbec jsem nenašel soubor ke stažení dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 klidně jej hoďte sem, díky taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 zde jsme udělal návod na soupisky! potřebujeme: program horizon - ke stažení zde http://www.xboxmb.com/horizon/ dále nějaký save z fify, třeba i osobní nastavení ve kterém jsou údaje vaší konzole flešku naformátovanou na formát fatX soupisky - ke stažení zde http://www.mediafire.com/?e4hocj61a9pmqgv - v první řadě stáhneme program horizon a nainstalujeme - dále si z fify stáhneme nějaký save, klasika v NXE - storage - rozbalíme soupisky třeba na plochu abysme je pak mohli vložit do programu horizon a ted: -otevřeme program horizon, a jakmile vložíme do pc flešku s nějakým souborem z fify automaticky se načte v pravém sloupci programu - proklikáme se až na samotný soubor a vpravo nahoře klikneme na ozubené kolečko viz fotka a otevře se dalši okno kde je hromada čisílek - na ploše chytneme soubor squads levým a přesuneme do programu horizon aby se nam otevřel vedle toho - ze svého souboru prepíšeme console ID, profile ID a device ID - to je vše. klikneme na soupiskách na save - rehash and resign a nakopírujeme na flešku do pravého okna z bodu 1 - v NXE přesuneme soupisky na pevný disk a ve hře se automaticky načtou. odzkoušeno, fungují nejnovější soupisky z 25/02/13 fotopřílohy: snad návod poslouží ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Dany - a není to návod jen pro toho kdo má rgh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 fungovat by měl i pro flash protože není to žádnej nelegalni zásah. proste jen nakopirujes ofiko soubor v nxe a hraješ. já mám jtag, mě to valí ale nevím proč by neměli i na flashi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 (upraveno) ok jen jsem se ptal zkusím to dík dany super návod funguje i naflash prosímtě nemáš ješte odkaz na soupisky do NHL 13? Upraveno Únor 28, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Samopall dany super návod funguje i naflash prosímtě nemáš ješte odkaz na soupisky do NHL 13? 27.02.2013, 16:18 Samopall ok jen jsem se ptal zkusím to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.