Bl4de Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 zde jsme udělal návod na soupisky!Potřebujeme: Program horizon - ke stažení zde http://www.xboxmb.com/horizon/ dále nějaký save z fify, třeba i osobní nastavení ve kterém jsou údaje vaší konzole flešku naformátovanou na formát fatx soupisky - ke stažení zde http://www.mediafire.com/?e4hocj61a9pmqgv - v první řadě stáhneme program horizon a nainstalujeme - dále si z fify stáhneme nějaký save, klasika v nxe - storage - rozbalíme soupisky třeba na plochu abysme je pak mohli vložit do programu horizon a ted: -otevřeme program horizon, a jakmile vložíme do pc flešku s nějakým souborem z fify automaticky se načte v pravém sloupci programu - proklikáme se až na samotný soubor a vpravo nahoře klikneme na ozubené kolečko viz fotka a otevře se dalši okno kde je hromada čisílek - na ploše chytneme soubor squads levým a přesuneme do programu horizon aby se nam otevřel vedle toho - ze svého souboru prepíšeme console id, profile id a device id - to je vše. Klikneme na soupiskách na save - rehash and resign a nakopírujeme na flešku do pravého okna z bodu 1 - v nxe přesuneme soupisky na pevný disk a ve hře se automaticky načtou. Odzkoušeno, fungují nejnovější soupisky z 25/02/13 fotopřílohy: [ATTACH=CONFIG]20136[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20138[/ATTACH] snad návod poslouží ;) jseš bůh děkuji moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Tak jsem konečně zjistil co je to ten "zvonek" :D je to začátek hlášení na stadionu, jenomže jelikož hraju přes domácí kino (ne přes headset) tak jsem to nikdy neslyšel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.kauda1468627927 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 vyšly nové soupisky. ke stažení i pro RGHodkaz zde: http://www.mediafire.com/?9l449sc3iozygah jen upravit svyma udaji z konzole a nakopirovat na flesku a pak do xboxu. odzkouseno. funkcni Zdravím chtěl jsem se zeptat, stáhnul jsem ty nové soupisky. Jsou tam 4 Soubory a když změním pouze soubor Sguad. tak se mi ve Fifě nic nezmění. Stačí pouze tento soubor nebo mam dát i jiný? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 w.kauda - stači squad ale musíš přepsat to id souboru musí byt totožné svojim id třeba savu z fify tady par stránek zpátky je nato i návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.kauda1468627927 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) w.kauda - stači squad ale musíš přepsat to id souboru musí byt totožné svojim id třeba savu z fify tady par stránek zpátky je nato i návod. to jsem udělal, pak zkopíroval na disk, ale ve hře se nic nezměnilo :( to Online Squads nemusím? Upraveno Září 6, 2013 uživatelem w.kauda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 ne online nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Chytl jste někdo už ve zlatým balíčku, nějakého černého nebo modrého hráče? Má cenu to kupovat? Já zatím chytl jenom zlatého Oziila v Arsenalu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Ahoj kluci, asi se teďka blbě zeptám, ale můžu hrát stáhnutou fifu 13 přes live ? Jde mi oto že mám nejnovější Flash: LT+ 3.0, ktomu všechny hry vypaluju přes iHas vypalovačku a doteď sem si myslel, že se nesmím ani připojit na live. Ale co sem tady vypozoroval tak některý hráči asi hrajou normálně vypálenou hru po live. Tak kde je pravda ? :D a Kdyby to šlo musí se ta hra nějak upravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Normálně se připoj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.