top40 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 https://www.facebook.com/groups/399023146792959/ skupina pařanů FIFY na xboxu, přidejte se. Je nás skoro 90, hrajeme turnaje, ligy, dál pokec, diskuze atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 drako myslel jsem console power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 drako myslel jsem console power ja myslim ze budou linky jako vzdy na : HELLSHARE,SHARE-RAPID,FASTSHARE,CZSHARE,EDISK,NETLOAD,UPLOADED.TO,DEPOSITFILES,TURBOBIT,ULOZ.TO,RAPIDSHARE,RAPIDGATOR,FREAKSHARE,WARSERVER,SECUREUPLOAD,FILEMATES,LUMFILE,DATA.HU,BILLIONUPLOADS. Takze bude z ceho vybirat. Mozna to chvili potrva protoze soucasne nahazuje i Fable: The Journey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Takže chápu dobře, že když mám LT 2.0 + Dashoboard: v2.0.14719.0, takže mi to občas bude padat s hláškou ať vyčistím disk ( má někdo ozkoušeno jak často?) A jakmile tu hru spustím tak mi dash 15574 zamezí aplikování RGH, tudíž už mi do budoucna zůstane možnost jen vypalovačky iHas? Díky! A jinak pokud by mi to někdo vypálil na té iHas vypalovačce, tak bych to normálně rozjel na to svém LT 2.0 a dashi? Pokud ano, tak se mi pls někdo prosím ozvěte do PM, kdo máte iHas vypalovačku a byl by jste mi to ochotný za nějakou částku 2x vypálit. Je mi jedno jestli CZ či ENG verzi. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Javorek Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Byl by někdo tak hodný a hodil sem torrent přímo na tu českou verzi? Byl bych vděčný. Díky moc. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Linky na stahování hledejte JINDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Tak já mám LT 3.0, stáhnul jsem eng verzi (protože ten směšný český komentář se fakt nedá poslouchat) a pár zápasů se odehrát dá, jenže nakonec to vždycky skončí chybovou hláškou (unauthorized disc, nebo něco takového), takže třeba o hraní kariéry asi řeč být nemůže. A když to nainstaluju na HDD tak jsem rád, že se vůbec dostanu do menu. Takže jsem neváhal a zítra mi dorazí iHAS vypalovačka, takže potom dám případně vědět jak to fičí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 To jsi objevil ameriku teda, stačilo si to tady přečíst jak na XGD3 hry, je to tu napsáno asi milionkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Tak to sorry, že sem něco píšu, myslel jsem, že by to třeba někomu pomohlo. Protože třeba F1 2012 je taky XGD3 a jede mi naprosto v pohodě bez jediného vypnutí a to bez vypálení pomocí iHAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 To, že se tady jedno už xkrát napsané téma mele neustále dokola jenom proto, že si to zde dotyčný není schopen vyhledat, fóru opravdu nepomůže, naopak. Přesná ukázka membera, který si nepřečte ani ty pravidla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Už to někdo máte doma ? Mě stále nic ( u game czech ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Na warcenter to už je CZ. Ale sháním spíš torrent, nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 ja newim proč se tu bavime o nakych problemech ohledně fungování hry,je to jak u ♥♥♥♥♥u furt dokola...že někdo nema na hru chápu,život je drahý ale že si někdo neudělá ani aktualní flash za 500(nebo sam při zručnosti) nechápu..radši zničí 20 DVD..spamuje forum..nehraje......stačí si přečíst pár topicu zde a mam snad jasno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Pište jenom k tématu - fifa 13, odkazy na torrenty a podobná diskuse bude smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 zkouseli jste to nekdo s tim kinectem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Kinectem ovládáš strategii ve hře. Kinectem neovládáš hraní fifa 13... jak by sis to představoval? Běhat po obýváku? Však by ses ani nerozběhnul a když jo, neuviděl by jsi na tv a potom nůžky a hlavičky a další vychytávky by doma taky nebyly myslím ku prospěchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Už se vidím jak hraju za golmana a skaču po obyváku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Moc se mi líbí ten nový tréning, hlavně přímáky. To nikdy nebyla ve fifě moje silná stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Souhlas , konečně umím kopat přímáky :) Ty skill games jsou vynikající. Akorát ve všech mám tak 20 000 bodů , ale nejde mi vůbec bago a ten noheybal , kolik tam máte bodů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Půjde kinect na českou verzi hry..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Já bych řekl, že půjde, nevidím důvod, proč by jít neměl... Jinak jsem začal hrát kariéru a v přestupním období se tam dějí zajímavé věci. Neapol dává nabídku 12 mil euro za Casillase, Torres přestupuje do AS Řím a Neymar přestoupil do Chelsea za 40 mil euro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Mám dotaz ohledně driblování jak předvádí Ali na videu Nedaří se mi to tak jako jemu, podržením LT + RT hráč dribluje, ale pomalu a nejde mi to tak rychle a dobře jako jemu. Prosím jako na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Mám dotaz ohledně driblování jak předvádí Ali na videu Nedaří se mi to tak jako jemu, podržením LT + RT hráč dribluje, ale pomalu a nejde mi to tak rychle a dobře jako jemu. Prosím jako na to ? v kolikate vterine videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 v kolikate vterine videa? 4 : 16 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajcak Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Nevíte někdo jak použít ten kinect ve hře ? kinect mám normálně zapnutej ,ale ve hře tam o něm není ani zmíňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.